APRILIA SR 50 R GP REPLICA 2020

2945.00

SR 50 R GP REPLICA

TODELLINEN SPORTTISKOOTTERI

SR 50 R:n täysin uusi, jäykempi teräsrunko on toteutukseltaan aggressiivinen ja aerodynaaminen. Sen inspiraationa ovat toimineet Aprilian urheilumoottoripyörät. Se tarjoaa markkinoiden parhaan teknologian ja turvalllisuuden.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät mm. laitteen kasaamisen sekä vaadittavat paperityöt kuten rekisteröinnin.

Laitteen hinta:
Lisävarusteet yhteensä:
Kokonaishinta:

APRILIA SR 50 R GP REPLICA 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Category Tag

Kuvaus

Ensimmäinen supersport-skootteri

Kun Aprilia toi markkinoille SR 50:n, se oli 50-kuutioisten pyörien historiassa merkittävä hetki. SR 50 oli tuolloin maailman ensimmäinen supersport-skootteri. Sen jälkeen moni on yrittänyt kopioida tätä menestyksekästä suunnittelutyön tulosta, mutta turhaan. SR 50 on aina ollut markkinoidensa kiistaton johtaja. Jatkuvien teknisten päivitysten ansioista SR 50 on aina ollut luokkansa uranuurtaja. Aprilia SR 50 on ollut monessa asiassa ensimmäinen; Se oli ensimmäinen sporttiskootteri, ensimmäinen nestejäähdytteinen Racing Replica, jolla oli kaksi levyjarrua ja myös ensimmäinen 50-kuutioinen, jossa oli elektroninen polttoaineen ruiskutus. Sitten on vielä tietysti ominaisuudet, jotka todella erottavat SR 50:n muista – sen moottoripyörämäiset ominaisuudet, nimittäin suuret vanteet, erittäin matalaprofiiliset renkaat ja laadukas hydraulinen jousitus. Se on skootteri, joka supersport-DNA:sa mukaisesti kehittyy jatkuvasti teknisesti ja ulkomuodollisesti, aivan kuten ne moottoripyörät, joista se on saanut inspiraationsa. Uudessa mallissa on uudet Aprilian moottoripyörien inspiroimat grafiikat, uudet sporttivärit, uusi satula ja lisäksi suuri musta spoileri Aprilian grafiikoilla.

SR:n kohdalla ”Race Replica” merkitsee kuitenkin muutakin kuin vain kilpaurheilun innottaimia grafiikoita. Se merkitsee myös teknistä samankaltaisuutta kilpapyörien kanssa. Aprilian sporttipyörien innoittamassa SR 50:ssä on ratkaisuja, jotka ovat suoraan suuritehoisista moottoripyöristä: hienostunut runko, joka tarjoaa aidosti moottoripyörämäisen ajodynamiikan, huippuluokan jousituskomponentit, jotka takaavat progressiivisen, tukevan vaimennuksen sekä 13” vanteet (SR:n tavaramerkki) matalaprofiilisine pyörineen.

Tehokkaampaa ja turvallisempaa

Sitkeästä teräksestä valmistettu runko takaa optimaalisen painojakauman, jossa painoa on enemmän eturenkaalla, kuin tavanomaisessa skootterissa. Tämän johdosta eturenkaasta saatava palaute on samaa tasoa kuin moottoripyörässä ja rungon suorituskyky on parempi, mikä tekee ajamisesta tehokkaampaa ja turvallisempaa. Jarrujärjestelmä, joka koostuu 190 mm:n levyjarruista, ja 13” vanteet 130/60 matalaprofiilisine renkaineen takaavat parhaan mahdollisen pidon tiehen. Ajoasento on optimoitu tarjoamaan parhaan mahdollisen kontrollin samalla kun uusi muotoiltu satula takaa mukavuuden. Moottori on upea ja voimakas kaksitahtinen, nestejäähdytteinen ja kaasuttimellinen 50 cc. Yhdessä erinomaisten dynaamisten ominaisuuksien kanssa pystyy moottori tarjoamaan ainutlaatuisia ajokokemuksia.

Kattava vakiovarustus

Kypärälokeron, johon mahtuu flip-up-kypärä, lisäksi on vielä 1 litran lisälokero. SR 50 R:n vakiovarustukseen kuuluu erittäin edistynyt active matrix -mittaristo. Se on enemmän kuin vain tavallinen mittaristo, se on täysimittainen pääte, joka kommunikoi ECU:n kanssa ja näyttää ajajalle uskomattoman määrän tietoja. Tässä mittaristossa on 12 erilaista toimintoa, mukaan lukien kierroslukumittari, kronometri, akkujännitteen näyttö, kaksi trippimittaria, trippiajastin ja maksiminopeuden näyttö. Kattavan vakiovarustuksen viimeistelevät 35 Watin kaksoisetuvalo, moottoripyörätyyppinen vaihteiden vaihdin, elektroninen transponderi ja dynaaminen etuilmanotto.

Rahoitustarve

1 000€ 40 000€
12 kk72 kk
Korko:
Luoton perustaminen 199€ tilinhoitopalkkio 12€/kk
Kokonaishinta kuluineen:
Kuukausierä:
Loading

Tarvitsetko pyörän ostoon rahoituksen?
Ei huolta, EMC:ltä löydät erilaisia rahoitusvaihtoehtoja tarpeesi mukaan.

Lisätietoa rahoituksista löydät täältä.

Kaikkien uusien laitteiden hintoihin lisätään toimisto ja käsittelykulut jotka muodostuvat rahdista sekä vastaanotosta toimipaikkaamme sekä tarvittavista kasaus- ja paperitöistä.

Toimisto ja käsittelykulut:

Moottoripyörät, isot 600€
Moottoripyörät, pienet 400€
Mönkijät 400€
Mopot 150€

Käytetyt laitteet 90€

Toimitamme laitteen myös halutessasi kotiisi.

Kysy lisää myyjiltämme: mpmyynti@emc24.fi tai 08 534 6550

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.