• Euro Motor Center Oy
  • 08 534 6500
  • emc@emc24.fi
  • FB
  • IG

APRILIA SR Motard 50 2020

2350.00

SR Motard 50

SPORTTISKOOTTERI SUPERMOTON SIELULLA

SR Motardin tyyli on aggressiivinen ja sporttinen, se ilmenee ohjaustangon urheilullisessa muotoilussa, virtaviivaisessa takaosassa, mutta ennen kaikkea etuosan offroad-henkisessä “nokassa”. Kiihtyvyys, ketteryys liikenteessä ja terävät jarrut ovat tämän skootterin valttikortteja.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät mm. laitteen kasaamisen sekä vaadittavat paperityöt kuten rekisteröinnin.

Laitteen hinta:
Lisävarusteet yhteensä:
Kokonaishinta:

APRILIA SR Motard 50 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Mausteita supermotojen maailmasta

Aprilia-urheilupyörien hauskuus ulottuu todellakin myös supermotojen maailmaan. Supermotot yhdistelevät enduropyörien ketteryyttä ja kevyttä käsiteltävyyttä ja sporttipyörien suorituskykyä. Uusi SR Motard tuo Aprilian supermotojen, kuten Dorsoduron henkeä SR-skootteriperheeseen. Ulkonäkö heijastaa Aprilia SR Motardin luonnetta, vireää käsiteltävyyttä ja ajamisen hauskuutta. Tekniikka perustuu Piaggion suosikin Typhoonin vankkaan tekniseen perustaan, siihen kuuluu urheilullinen ohjaustanko, aggressiivinen etuvalo ja etuosan “nokka”.  Tasainen, leveä jalkatuki takaa hyvän ajomukavuuden, ja parantaa kuljetuskapasitettia kätevän koukun ansiosta. Suuret mustat 14-tuumaiset renkaat matalaprofiilisilla vanteilla takaavat hyvän pidon kuoppaisellakin tiellä. Tyylikäs ja mukava satula, jossa sporttinen väritys. Kätevä tavaratila avokypärälle.

Moderni, ekologinen ja vireä moottori

Innostaa hauskanpitoon. Yksisylinterinen, 50-kuutioinen kaksitahtimoottori on kevyt ja vetreä kaupunkiajossa. Teräsputkirungossa on tukeva USD-tyyppinen etuhaarukka, takana on hydraulinen iskunvaimennin. Jarrutusturvallisuuden takaa 220 mm etulevy, jota tukee tehokas rumpujarru takana.

Kattava vakiovarustus

Kypärälokeron, johon mahtuu flip-up-kypärä, lisäksi on vielä 1 litran lisälokero. SR 50 R:n vakiovarustukseen kuuluu erittäin edistynyt active matrix -mittaristo. Se on enemmän kuin vain tavallinen mittaristo, se on täysimittainen pääte, joka kommunikoi ECU:n kanssa ja näyttää ajajalle uskomattoman määrän tietoja. Tässä mittaristossa on 12 erilaista toimintoa, mukaan lukien kierroslukumittari, kronometri, akkujännitteen näyttö, kaksi trippimittaria, trippiajastin ja maksiminopeuden näyttö. Kattavan vakiovarustuksen viimeistelevät 35 Watin kaksoisetuvalo, moottoripyörätyyppinen vaihteiden vaihdin, elektroninen transponderi ja dynaaminen etuilmanotto.

Rahoitustarve

1 000€ 40 000€
12 kk72 kk
Korko:
Luoton perustaminen 169€ tilinhoitopalkkio 9,95€/kk
Kokonaishinta kuluineen:
Kuukausierä:
Loading

Tarvitsetko pyörän ostoon rahoituksen?
Ei huolta, EMC:ltä löydät erilaisia rahoitusvaihtoehtoja tarpeesi mukaan.

Lisätietoa rahoituksista löydät täältä.

Kaikkien uusien laitteiden hintoihin lisätään toimisto ja käsittelykulut jotka muodostuvat rahdista sekä vastaanotosta toimipaikkaamme sekä tarvittavista kasaus- ja paperitöistä.

Toimisto ja käsittelykulut:

Moottoripyörät, isot 600€
Moottoripyörät, pienet 400€
Mönkijät 400€
Mopot 150€

Käytetyt laitteet 90€

Toimitamme laitteen myös halutessasi kotiisi.

Kysy lisää myyjiltämme: mpmyynti@emc24.fi tai 08 534 6550