BMW K 1600 GT 2021

34700.00

THE BMW K 1600 GT

WANDERLUST ON TWO WHEELS.

Being on the move, gaining impressions, experiencing a great deal, relaxed and yet dynamic riding pleasure: this is what the world looks like from the saddle of the new BMW K 1600 GT. Because it offers you even more superiority and dynamics with even more touring comfort: its 6-cylinder in-line engine is already considered an icon with its power delivery and running smoothness. Added to this are the absolute long-distance suitability with wind and weather protection and equipment which makes you want to mount the machine right away. And innovative highlights like the intelligent emergency call ECALL perfectly round off the overall package. As well-equipped as you are with the K 1600 GT, you not only see a great deal, you yourself are also a great sight to behold. Indeed, you leave quite an impression regardless of whether you are at a standstill or on the move.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät mm. laitteen kasaamisen sekä vaadittavat paperityöt kuten rekisteröinnin.

Lisävarustepaketit

Avaimeton käynnistys, Pro Vaihdeavustin, Keskuslukitus järjestelmä varashälyttimellä

Äänentoistojärjestelmä GPS järjestelmällä, LED-lisäsumuvalo, Moottorin suojapalkki

Lisävarusteet

Avaimeton käynnistys

Sisältää lisävarusteen: GPS järjestelmä

Ei lisävarusteen Audio -systeemi kanssa

Vain lisävarusteen: Varashälytin kanssa

Anti theft alarm -varashälytin

+3cm

Opt. 719

Korostavat koneen ainutlaatuisuutta ja antavat sille poikkeuksellisen ilmeen

Väri

Sport tyylinen

Erikoisväritys

Lisätakuu

Yhteensä 5 vuotta takuuta

Laitteen hinta:
Lisävarusteet yhteensä:
Kokonaishinta:

BMW K 1600 GT 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

BMW K 1600 GT

Standard equipment: DTC, Dynamic ESA, ABS Pro with DBL, Heated grips, Seat heating, HSC Pro, Cruise control, Reverse gear, Electronic adjustable windscreen, Intelligent emergency call, Adaptive Headlight, DRL and Tyre pressure control.

Kaukokaipuuta kahdella renkaalla

Kilometrejä niellen ja katseita keräten, rennosta ja dynaamisesta ajosta nauttien: Tältä maailma näyttää uuden K 1600 GT:n satulasta. Se tarjoaa sinulle entistäkin enemmän dynaamisuutta ja touringin mukavuutta: sen voimasta mutta pehmeästi käyvää kuusisylinteristä rivimoottoria pidetään jo ikonina. Kun tähän lisätään erinomainen soveltuvuus pitkille matkoille suojassa tuulelta ja sateelta, mieli tekee lähteä reissuun heti, hetken mielijohteesta. K 1600 GT ei ole vain hyvä ostos, sillä sen satulassa olet osa suurempaa kokonaisuutta – jotain mikä jättää jälkensä katsojaan, oletpa sitten pysäköinyt tai tien päällä.

Dynaamisuutta myös silmälle – design.

Dynaamisuus ja mukavuus – nämä K 1600 GT:n luonteenpiirteet heijastuvat myös sen designissa: Duolever-etujousituksen, mukautuvan xenon-etuvalon, voimakkaan kuusisylinterisen moottorin ja rungon ansiosta huippulaadukas kokonaisuus todella erottuu joukosta. Edestä ja sivulta silhuetit ovat atleettiset ja terävät taaten sporttisen, virtaviivaisen ulkoasun. 6-2-pakoputkisto heijastelee kuusisylinterisen moottorin täyttä potentiaalia sekä visuaalisesti että äänimaailmaltaan.
K 1600 GT:n helposti huomattavaa ulkoasua tukee sen huippulaadukas väritys: erittäin hillitystä sporttisen dynaamiseen. Päätä itse, mikä sopii sinulle.

Ensiluokkainen six-pack: teknologia.

Teknisesti korkeimmalla tasolla oleva K 1600 GT:n vakiovarustus ei jätä mitään toivottavaa: ABS Pro, joka takaa turvalliset jarrutukset myös kallistuksessa, innovatiivinen xenon-etuvalo sekä multi-controller-ohjauslaite ovat vain osa K 1600 GT:n vakiovarustelusta. Uutena vakiovarusteena on dynamic ESA, joka tarkkailee jousitusta ja kallistuskulmaa muokaten jousitusasetuksia vain millisekunneissa. Näin toimien se varmistaa parhaat alustan asetukset kaikissa tilanteissa. Jopa kallistuksessa jousituksen toimivuus ja mukavuus ovat ennenkokemattomat, ja ne johtavat alati vakaampaan ajokäyttäytymiseen.

Legendaarisen aseman saavuttanut kuusisylinterinen rivimoottori – se tekee jokaisesta ajokerrasta puhdasta nautintoa: sen vertaansa vailla oleva käynnin pehmeys ja voiman tuotanto takaavat toivotun ajodynamiikan. Sen 118 kilowatin (160 hevosvoiman) teho ja 175 newtonmetrin vääntö tuovat vertaansa vailla olevaa kiihtyvyyttä. Pieninkin käden liike antaa K 1600 GT:lle roiman annoksen hallittavuutta täysiverisen kaasuvasteen ja käsiteltävyyden muodossa.

Haluatko lisää? Valinnaiset lisävarusteet.

Lukuisat lisävarusteet, kuten mukautuva ajovalo, avaimeton käynnistys ja napin painalluksella tapahtuva keskuslukitus, tarjoavat lisää mukavuutta, turvallisuutta ja niiden myötä rennomman ajokokemuksen. BMW Motorrad on ensimmäinen moottoripyörävalmistaja, joka tarjoaa lisävarusteena lisää turvallisuutta tuovan älykkään hätäpuheluominaisuuden – tehdasasennettuna. Peruutusavustajan ansiosta moottoripyörän liikuttelu ja parkkiruutuihin tähtääminen on vaivatonta, jopa jyrkässä rinteessä. Shift Assistant Pro takaa miellyttävämmän ja dynaamisemman vaihteiden vaihdon sekä suuremmalle että pienemmälle. Valinnaiset takalaukku, tankkilaukku ja sivulaukut, jotka tukevat pyörän omia runsaita säilytystiloja, mahdollistavat monet säilytysvaihtoehdot, joiden avulla saat mukaasi kaiken minkä haluat – olipa kyse sitten viikkojen reissusta tai lyhyestä matkasta läpi kaupungin.

K 1600 GT sporttisella ulkoasullaan ja korkealaatuisella varustuksellaan pitää lupauksensa: siinä dynamiikka ja mukavuus yhdistyvät ja tukevat toisiaan luodakseen täydellistä ajamisen nautintoa.

Rahoitustarve

1 000€ 20 000€
12 kk72 kk
Korko:
Luoton perustaminen 199€, tilinhoitopalkkio 12€/kk
Kokonaishinta kuluineen:
Kuukausierä: + 12€ lainanhoitokulu
Loading

Tarvitsetko pyörän ostoon rahoituksen?
Ei huolta, EMC:ltä löydät erilaisia rahoitusvaihtoehtoja tarpeesi mukaan.

Lisätietoa rahoituksista löydät täältä.

Kaikkien uusien laitteiden hintoihin lisätään toimisto ja käsittelykulut jotka muodostuvat rahdista sekä vastaanotosta toimipaikkaamme sekä tarvittavista kasaus- ja paperitöistä.

Toimisto ja käsittelykulut:

Moottoripyörät, isot 600€
Moottoripyörät, pienet 400€
Mönkijät 400€
Mopot 150€

Käytetyt laitteet 90€

Toimitamme laitteen myös halutessasi kotiisi.

Kysy lisää myyjiltämme: mpmyynti@emc24.fi tai 08 534 6550

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.