Kawasaki Z1000 R Edition 2020

19905.00

Suorituskykyinen ja tehokas moottori sekä häijy ulkonäkö ovat zetaa parhaimmillaan. Tekniset
ratkaisut ja viimeistellyt yksityiskohdat osoittavat Kawasaki Z1000:n olevan
edelläkävijä omassa luokassaan. Helppo ja nopea käsiteltävyys sekä vakaa
ajettavuus suurillakin nopeuksilla ovat Z1000 luonteen mukaisia.Z1000 R
Edition -mallissa on vakiona erikoisväritys vihreillä
yksityiskohdilla, Brembon jarrut ja Öhlins-takaiskari.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät mm. laitteen kasaamisen sekä vaadittavat paperityöt kuten rekisteröinnin.

Laitteen hinta:
Lisävarusteet yhteensä:
Kokonaishinta:

Kawasaki Z1000 R Edition 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

 

Massan keskittäminen

Massan keskittäminen

Pakoputkisto (suuri esikammio ja lyhyt äänenvaimennin), horisontaalinen Back-link -takajousitus ja putousvirtausläppärungot ovat suuri apu massan keskittämiselle. Horisontaalinen Back-link -takajousitusjärjestelmä vapauttaa tilaa suuremmalle pakoputken esikammiolle pyörän keskelle, mikä taas mahdollistaa lyhemmän äänenvaimentimien käytön, johtaen parempaan massan keskittämiseen. Kevyt takarunko myös myötävaikuttaa parempaan massan keskittämiseen. Lopputulos on kevyt ja tarkka käsiteltävyys.

Putousvirtausläppärungot

Putousvirtausläppärungot

Moottorin suorituskykyä on parannettu yhdistämällä putousvirtausläppärunkoihin pidennetyt imusuppilot, jotka tuottavat paremman kaasuun vastaavuuden keskikierrosalueella.

Muottiinvaletut peilit

Muottiinvaletut peilit

Peilit ovat muodoltaan terävämmät tuoden aggressiivisemman ulkonäön. Muottiinvaletut peilit säädetään peililasia kääntämällä.

Mittaristo

Mittaristo

LCD-näytöllä varustettuun mittaristoon on lisätty LED-näyttöinen kierroslukumittari. Mittaristo on sijoitettu etukatteen suojaan, ohjaustangon yläpuolelle.

Imukanava

Imukanava

Imukanava on muotoiltu niin, että moottorin imuäänet tehostuvat voimakkaissa kiihdytyksissä.

Embossed seat material

Embossed seat material

Seat is embossed with “Z” mark further distinguishing the bike from the standard model.

1043 cm3 nestejäähdytetty 4-tahtimoottori

1043 cm3 nestejäähdytetty 4-tahtimoottori

Tehokas moottori vetää voimakkaasti kaikilla kierrosalueilla. Moottori vastaa kaasuun hyvin nykimättä. Vahvan keskialueen väännön ja imuäänen tuoman mielihyvän kuljettaja tuntee voimakkaana kaikilla aisteilla.

LED-ajovalot

LED-ajovalot

LED-ajovalot antavat hyvän valotehon ja kaukovaloilla ajettaessa kaikki neljä valoa ovat päällä. LED-ajovalot ovat pitkäikäisiä ja virrankulutus on alhainen. Valojen ansiosta etukate on kapea ja matalalla, jolla on saatu aikaan kaareva linja sivuprofiiliin. Edestä päin katsottuna korostuu pyörän voimakas luonne.

Brembo Brake Components

Brembo Brake Components

To bring the already formidable braking performance of the Z1000 to the next level, high-spec brake components like those found on the Ninja H2R were implemented. The Brembo components featured are the best available for a massproduction model. The highprecision operation delivers brake force linearly, contributing to superb controllability.

Alumiininen ohjaustanko

Alumiininen ohjaustanko

Paksu alumiininen ohjaustanko soveltuu erinomaisesti Z1000-malliin. Leveä ohjaustanko helpottaa käsiteltävyyttä. Alumiinisen ohjaustangon harjattu pinta on pyörän tyyliin sopiva.

LED-takavalo

LED-takavalo

Takakatteen muotoon muotoiltu LED-takavalo.

Kevyet vanteet

Kevyet vanteet

Supersport-tyyliset vanteet ovat kevyiksi muotoillut ja antavat pyörälle kevyemmän käsiteltävyyden.

Cool Air-järjestelmä

Cool Air-järjestelmä

Cool Air -järjestelmässä moottorin imuilma johdetaan ilmansuodatinkoteloon kanavia pitkin sivukatteiden etuosasta. Tämä ominaisuus pitää moottorin imuilman viileänä ja vähentää tehohäviötä, jonka lämmin imuilma aiheuttaa. Cool Air -järjestelmää ei pidä sekoittaa RamAir järjestelmään.

Öhlins Rear Suspension

Öhlins Rear Suspension

Complementing the enhanced braking performance of the Brembo brakes, high-quality Öhlins rear suspension offers both increased ride comfort and the pride in ownership that comes from the knowledge that your machine is equipped with top-shelf components.

Ajoasento

Ajoasento

Kuljettajan istuin on muotoiltu vastaamaan pyörän suorituskykyä ja ajettavuutta sekä antaa hyvän ajotuntuman. Istuin on tyyliltään pyörän aggressiiviseen muotoon sulautuva.

Sugomi Design

Sugomi Design

The Japanese word sugomi describes the intense aura or energy given off by a person or object of greatness and felt by the viewer. Someone, or something, possessing sugomi inspires awe, leaves an indelible impression, is daunting in stature or ability, and commands respect. In the new Z1000, sugomi is evident both in its fiercely intense design and the exhilarating performance it delivers, radiating as a palpable energy. Idealised dimensions (lower front, raised rear) and all-new tight-fitting bodywork capture the essence of a predator crouched and ready to pounce. The lean, muscular styling hints at the Z1000’s more direct, sporty street riding performance

Lyhyet äänenvaimentajat ja esivaimennin

Lyhyet äänenvaimentajat ja esivaimennin

Lyhyillä äänenvaimentimilla saadaan sporttinen ulkonäkö. Esivaimennin moottorin alla mahdollistaa lyhyiden äänenvaimentimien käytön ja samalla keskittää massan.

Polttoainesäiliö

Polttoainesäiliö

Suuri 17 litran polttoainesäiliö antaa pitkän toimintasäteen kertatankkauksella.

Alumiininen runko

Alumiininen runko

Erittäin jäykkä alumiininen runko, jonka ominaisuutena on massan keskittäminen. Runko tuo tasapainon ketteryyden ja vakaan käsiteltävyyden välillä. Moottori on osa kevyttä ja jäykkää runkoa. Runko koostuu viidestä valetusta alumiini osasta: emäputkesta, vasemmasta ja oikeasta pääputkesta sekä kahdesta poikittaisputkesta. Pääputkessa on avoin c:n muotoinen poikkileikkaus ja on muottivalettu, jolla saavutetaan sileä pinta sekä huoliteltu ulkonäkö.

Etuhaarukka

Etuhaarukka

Showa SFF-BP (Separate Function Fork – Big Piston) etuhaarukka on säädettävissä sporttiseen ajoon tai arkiseen mukavuuteen. Jousitus ja vaimennus ovat eri etuhaarukkaputkissa. Jousen esijännityksen säätö on vasemman puoleisen putken yläpäässä. Iskunvaimennuksen ja paluuvaimennuksen säädöt ovat oikean puoleisen putken yläpäässä.

Rahoitustarve

1 000€ 40 000€
12 kk72 kk
Korko:
Luoton perustaminen 199€ tilinhoitopalkkio 12€/kk
Kokonaishinta kuluineen:
Kuukausierä:
Loading

Tarvitsetko pyörän ostoon rahoituksen?
Ei huolta, EMC:ltä löydät erilaisia rahoitusvaihtoehtoja tarpeesi mukaan.

Lisätietoa rahoituksista löydät täältä.

Kaikkien uusien laitteiden hintoihin lisätään toimisto ja käsittelykulut jotka muodostuvat rahdista sekä vastaanotosta toimipaikkaamme sekä tarvittavista kasaus- ja paperitöistä.

Toimisto ja käsittelykulut:

Moottoripyörät, isot 600€
Moottoripyörät, pienet 400€
Mönkijät 400€
Mopot 150€

Käytetyt laitteet 90€

Toimitamme laitteen myös halutessasi kotiisi.

Kysy lisää myyjiltämme: mpmyynti@emc24.fi tai 08 534 6550

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.