Bella-Veneet

Bellan mallisto kutsuu nauttimaan ja viihtymään. Herkkä sormi suomalaisen veneilijän pulssilla on jo miltei 50 vuoden ajan auttanut meitä kehittämään mallejamme vastaamaan alati muuttuvia odotuksia ja hyödyntämään omaa osaamistamme aina vain paremmin. Uskomme, että pystymme tarjoamaan ihanteellisen vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen. Hyvässä seurassa se on vähintä, mitä sinä olet ansainnut.

valmistettu suomessa

Bella Venemallisto

Cabin Cruisers / Day Cruisers / Open Boats

Cabin Cruisers

Kabiiniveneet

Bellan kabiinivene-mallistosta löytyy monipuolisesti veneitä eri käyttötarkoituksiin. Halusitpa veneen, jolla retkiveneily on luksusta tai vaaditpa veneeltäsi loppuun hiottuja hyöty- ja yhteysveneen ominaisuuksia, on Bellan kabiiniveneissä tarjolla useampi vaihtoehto.

Day Cruisers

Retkiveneet

Bellan Day Cruiser nostaa avoveneilyn mukavuuden perinteistä standardia ja tarjoaa omistajalleen ennennäkemätöntä mukavuutta, käytettävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Lisäksi Bellan Day Cruiser on vene, jonka arvo säilyy ja jonka ohjaimissa voit kokea veneilyn kokonaan uudella tavoin: Helposti ja mukavuudesta tinkimättä.

Open Boats

Avoveneet

Bellan Open Boats-avovenemallisto tarjoaa nykyaikaisia venemalleja kaikille veneilystä kiinnostuneille. Veneemme on suunniteltu käyttäjää silmälläpitäen ja niiden design huomioi avoveneilyn asettamat vaatimukset. Mallistostamme löytyy ajattomia klassikoita sekä uutta suunnittelua edustavia raikkaita avovene-uutuuksia.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.