REVS
YOUR HEART

Yhä nopeammin muuttuva maailma tuo ihmisten arkeen uusia haasteita ja kiirettä. Rentouttava vapaa-aika onkin erityisen tärkeää täysipainoisen ja hyvän elämän saavuttamiseksi. Yamahaa pidetään ympäri maailman luotettavimpana ja laadukkaimpana vapaa-ajan laitteiden valmistajana moottoripyöristä perämoottoreihin. Jokainen Yamaha-tuote pyrkii luomaan kokemuksen harmoniasta koneen ja ihmisen välillä. Tunnuslause: ”Revs your Heart” Yamahan tuotteilla on kyky siirtää ihmisiä; ei pelkästään fyysisesti vaan myös positiivisempaan mielentilaan. Liikkumisen vapaus ja ikimuistoiset kokemukset ovat Yamahan ydin.

  • KAIKKI UUDET
  • SUPERSPORT
  • HYPER NAKED
  • SPORT HERITAGE
  • SPORT TOURING
  • ADVENTURE
  • SCOOTERS

KAIKKI UUDET MALLIT

Revs Your Heart

Supersport

Hyper Naked

Sport Heritage

Sport Touring

Adventure

Supersport

Your Future. We R1.

Tutustu Supersport-valikoimaan. Yamaha R-malliston historia.
Tulevaisuus tässä ja nyt.

Ominaisuudet ja teknologia varmistaa, että käytössäsi on edistyksellisin Yamahan valmistama Supersport mallin moottoripyörä. Tervetuloa R Worldiin.

Hyper Naked

Discover the dark side

Parasta Hyper Naked MT -tekniikkaa. Dark Side of Japan -katuasenne korostuu – Hyper Naked -malliston moottoripyörien uudessa muotoilussa ja niiden erikoisvärityksellään mallisto erottuu edukseen.

Tyyli ei rajoitu vain ulkonäköön. Se tuntuu myös parempana suorituskykynä. Katunakujen tyrmäävä voima ja muhkea vääntö on ehdotonta huippua. Koe ajoelämys ennen kokemattomalla tavalla.

Sport Heritage

Retrohenkistä tulevaisuuden tekniikkaa.

Yamaha-moottoripyörien tekniikka ja olemus on vuosikymmeniä inspiroinut moottoripyörien rakentelijoita luomaan jotain uutta ja ennen näkemätöntä.

Jokainen näistä luomuksista kertoo tekijänsä asenteesta ja näkemyksestä, mutta tekniikan osalta ne ovat aina yhtä luotettavaa ja toimintavarmaa Yamaha-teknologiaa. Ajoelämyksenä Sport Heritage mallisto on juuri sitä mitä tarvitset, kun haluat uutta tyyliä ja suorituskykyä.

Sport Touring

Uuden sukupolven Sport Touring.

Yamaha Sport Touring moottoripyörämallisto on varustettu jännittävällä urheilusuorituksen monipuolisuudella ja vakavalla asenteella.

Turn up the Revolution.

NIKEN – uuden sukupolven Sport Tourer -malli on kuin kotonaan sekä mutkateillä että viikonloppumatkoilla. Nauti luokan parhaasta ajomukavuudesta kaikkina vuodenaikoina.

Adventure

Tehty täyttämään toiveesi näyttämällä, mitä taivaanrannan tuolta puolen löytyy.

Yamaha Adventure -mallisto antaa mahdollisuuden tutustua todellisiin seikkailuihin, jotka voivat muuttaa elämäsi täydellisesti.

Ténéré-mallissa on nyt ja on aina ollut kyse seikkailusta, erämaahan matkaamisesta ja kilometrien nauttimisesta moottoripyörällä, joka kestää erilaisia maasto-olosuhteita.

Scooters

Yamaha osana jokapäiväistä elämää työmatkoilla sekä matkoilla.

Nimenomaan kaupunkiliikkumiseen suunniteltu Yamaha Scooters malliston skootterit ovat suorituskyvyltään sporttisia ja niiden käyttökulut ovat todella edulliset.

Helppo ajettavuus on omiaan kun viikonloppuna haluat rentoutua ajelemalla maaseudun pikkuteillä tai matkaat johonkin etäiseen paikaan.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi