2 x 2 PV Qstock VIP-liput Falcon-veneen ostajalle

2 x 2 PV Qstock VIP-liput Falcon-veneen ostajalle

Qstock falcon vene2

Uuden Falcon-veneen ostajalle 2 päivän VIP-liput Qstockiin kahdelle kaupan päälle!

Tarjous koskee vain varastossamme olevia veneitä. Tarjous on voimassa niin kauan kuin veneitä riittää.

Falcon BR 5 6

Falcon BR 5

Alk. 23000

Falcon BR 5 on monikäyttövene, josta ei puhti ja ketteryys lopu tiukemmissakaan käänteissä. Erittäin alhainen liukunopeus ja -kynnys varmistavat hyvän toimivuuden jo 60 hv koneteholla. Monikäyttöiset säilytys- ja oleskelutilat lattiaruumineen ja avotiloineen mahdollistavat pitemmätkin kalastus- ja auringonottoretket.

Tutustu BR 5 malliin >

Falcon BR 7

Falcon BR 7

Alk. 34800

Falcon BR 7 tuo käytännölliselle veneilyelämykselle vielä yhden ulottuvuuden. Se soveltuu niin kalastus- kuin vesihiihtoretkiin aivan yhtä luontevasti kuin pikkuveljensäkin, mutta onnistuu hieman pitempänä tarjoamaan hitusen lisää tilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin. Jämerä rakenne varmistaa mukavan matkanteon vaativissakin olosuhteissa, äänitason pysyessä miellyttävänä. Tyylikkäät ja suurikokoiset takaosan uimatasot helpottavat veneeseen nousua.

Tutustu BR 7 malliin >

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Uusimmat Uutiset

5. & 6.7. THE EXPERIENCE TOUR | H-D Oulu

Harley-Davidsonin virallinen esittelyrekka saapuu 5. – 6.7. H-D Ouluun! Tervetuloa koeajamaan uusimmat vuoden 2022 mallit sekä hyödyntämään tarjouksia The Experience Tour -tapahtumaan.

EMC Roadshow 2022 koeajo

EMC Roadshow 2022

EMC Roadshow 26.-28.5.2022 Tervetuloa koeajamaan kauden kuumimmat uutuusmoottoripyörät. Katso koeajokiertueen koeajomoottoripyörät, paikkakunnat ja aikataulu.

Kategoriat

Kategoriat

TILAA UUTISKIRJE