Rahoitus

EMC Rahoitus tarjoaa YKSILÖLLISTÄ RAHOITUSTA

 • EMC RAHOITUS AJONEUVOLLE

Moottoripyörän hankintasi ei jää rahasta kiinni, sillä EMC rahoitus tarjoaa aina tarpeisiisi sopivan yksilöllisen rahoituksen. Valittavanasi on useita turvallisia rahoitusmuotoja – myyjäsi esittelee ja laskee vaihtoehdot valmiiksi jo kaupantekovaiheessa.

EMC Rahoitus moottoripyörä ajoneuvo ajovaruste huolto
 • MUUT RAHOITUSVAIHTOEHDOT

Tutustu EMC-tiliin

EMC-tilillä maksat ajoneuvo-, varuste-, varaosaostoksesi tai huoltosi näppärästi osissa ja voit valita itse kuukausierän suuruuden. Jopa 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Lue lisää EMC-tilistä ja täytä hakemus helposti »

Santander – Joustavasti maksuaikaa

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta.

Lue lisää Santander rahoituksesta »

EMC RAHOITUS AJONEUVOLLE

Rahoitustarve

1 000€ 40 000€
12 kk72 kk
Korko:
Luoton perustaminen 169€ tilinhoitopalkkio 9,95€/kk
Kokonaishinta kuluineen:
Kuukausierä:
Loading

EMC Rahoitus

 • Rahoitusaika 1-60kk
 • Rahoitusmäärä: 100-20 000€
 • Luoton perustaminen: 169€
 • Tilinhoito: 9,95€/kk
 • Rahoituskorko:

  12kk: 3,99%
  24-36kk: 4,99%
  48-72kk: 5,99%
 
Huomaathan että EMC Rahoitus on ajoneuvokauppoihin tarkoitettu rahoitus, jos etsit varuste- tai huolto-ostoihin rahoitusta valitse EMC-tili. 

Esimerkki laskelma 10 000 euron luotto: Luottoaika on 60 kk, kun kuukausierä on 192,63 euroa. Luottokustannukset 10 000€ luotolle ovat: Tilinavausmaksu 169€, tilinhoitomaksut 597€, korot 851,71€, luottokustannukset yhteensä 1 617,71 eur, luottohinta yhteensä 11 617,71€. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu ns. todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki luoton käytöstä aiheutuvat kustannukset on 10 000 euron luotolle 7,01 %.

 • EMC-TILI

EMC-tilillä voit maksaa ajoneuvo-, varuste-, varaosaostoksesi tai huoltosi näppärästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luottohakemuksen voit tehdä paikan päällä myymälässämme.
Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Yleiset tiliehdot  |  Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

EMC-TILI

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään.
 • Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
 • Saat tällöin aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

Santander – Joustavasti maksuaikaa

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma.

EMC HUOLTO

Huollossamme on nykyaikaiset testaus- ja huoltolaitteet, joten ajoneuvoosi voidaan tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet oikein ja turvallisesti. Käyttämällä huoltopalveluitamme, sinä voit keskittyä tärkeimpään, eli ajamiseen!

Tutustu EMC huoltopalveluihin »

VERKKOKAUPPA

EMC24 verkkokaupassa on yli 50 000 eri tuotetta valikoimassa. Löydä helposti laadukkaat ajovarusteet, varaosat, lisävarusteet, öljyt sekä renkaat. Tuotteilla on nopea toimitus sekä 30 päivän ilmainen vaihto ja palautus.

EMC24.fi verkkokauppaan »

KÄYTETYT MP

Meiltä löytyy laaja valikoima laadukkaita enemmän sekä vähemmän käytettyjä ajolaitteita. Käytettyjen ajoneuvojen valikoimasta löytyy myös suoraan liikkeestä löytyvät laitteet, joilla on 0 km ajoa alla.

Katso käytetyt moottoripyörät »