Search
Close this search box.

VENEET

EMC laajenee vesille

Tutustu uusien veneiden valikoimaan; Bella, Falcon ja Linder veneet on valmistettu ja suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Helppokäyttöiset ja monipuoliset Bella, Falcon ja Linder veneet ovat monikäyttöisiä ja sopivat hyvin yhteysveneiksi, kalastukseen, retkiveneilyyn ja työveneeksi sekä hauskanpitoon. Venemallistosta löytyy niin kabiiniveneitä, retkiveneitä ja avoveneitä. Veneet vasta-alkajille ja ammattilaisille.

Bella-veneet

Bella

Bellan mallisto kutsuu nauttimaan ja viihtymään. Herkkä sormi suomalaisen veneilijän pulssilla on jo miltei 50 vuoden ajan auttanut meitä kehittämään mallejamme vastaamaan alati muuttuvia odotuksia ja hyödyntämään omaa osaamistamme aina vain paremmin.
Valmistettu Suomessa
Falcon-veneet

Falcon

Helppokäyttöiset Falconit palvelevat sujuvasti niin perheen päiväretkillä, vesiurheilussa kuin kalaretkilläkin. Laadukkaat monikäyttöveneet tarjoavat kauttaaltaan positiivisia kokemuksia, niin vasta-alkajille kuin kaiken kokeneillekin veneilijöille.

Valmistettu Suomessa

Linder

Linder veneet nojautuvat ja perustuvat kestävään filosofiaan, joka on muotoutunut Smoolannin maaperässä useiden sukupolvien aikana. Kaiken lisäksi Linder valmistaa veneensä alumiinista – materiaalista, joka jatkaa loputonta kiertokulkuaan.
Valmistettu Ruotsissa

Bella

Bella-veneet

Tervetuloa hyvään seuraan

Bella-veneet

Bellan mallisto kutsuu nauttimaan ja viihtymään. Herkkä sormi suomalaisen veneilijän pulssilla on jo miltei 50 vuoden ajan auttanut meitä kehittämään mallejamme vastaamaan alati muuttuvia odotuksia ja hyödyntämään omaa osaamistamme aina vain paremmin. Uskomme, että pystymme tarjoamaan ihanteellisen vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen. Hyvässä seurassa se on vähintä, mitä sinä olet ansainnut.

falcon

Falcon-veneet

VALMISTETTU SUOMESSA KESTÄMÄÄN ÄÄRIMMÄISIÄ OLOSUHTEITA.

Falcon-veneet

Falcon-alumiiniveneiden suunnittelussa on hyödynnetty Bella-Veneet Oy:n lähes 50-vuotista kokemusta venevalmistuksesta. Pitkäjänteisen kehitys-, suunnittelu- ja testaustyön tuloksena on syntynyt mallisto, joka tarjoaa luokkansa monikäyttöisimmät tilaratkaisut sekä virtaviivaisen, yhtä aikaa näyttävän ja käytännöllisen muotoilun.

Ähtäriläisen Campnou Oy:n tietotaito alumiinirunkojen valmistuksesta varmistaa laadukkaan ja kustannustehokkaan prosessin, jonka lopputulemana on markkinoiden johtava veneilykokemus. V-pohjainen runko ja nousulistaton, leveäpalteinen pohja varmistavat vakaat, pehmeät ja äänitasoltaan miellyttävät ajo-ominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Kotimainen voimien yhdistäminen ja perinpohjainen osaaminen suunnittelusta valmistukseen asti tarjoaa nyt vertaistaan hakevan malliston, josta löytyy ihannevene kaikentyyppisiin käyttötarkoituksiin.

Linder

TERVEISIÄ RUOTSISTA

Linder-veneet ja kanootit

Linder Aluminiumbåtar on seurannut aikaansa ja kehittynyt. ”Olemme kasvaneet, hioneet tuotantomenetelmiämme ja edenneet uusiin luokkiin – ja uusille markkinoille.”

Alumiini on kestävä materiaali.

”Olemme koko ajan pyrkineet kohti täydellisyyttä – rakentamaan laadukkaita veneitä ja kanootteja, jotka tuottavat käyttäjilleen iloa monien vuosien ajan. Alun perin Lars-Göran Linder perusti yrityksen vanhaan kanalaan. Siellä hän alkoi rakentaa veneitä sen ajan suosikkimateriaalista, muovista. Vuonna 1981 yritys otti suuren askeleen eteenpäin lanseeraamalla Inkas®-kanootin. Se rakennettiin tulevaisuuden materiaalista – alumiinista.” Linderiä itseään siteeraten: ”Ymmärsin jo varhain alumiinin edut – se on kevyt, luja ja huoltoa kaipaamaton materiaali”.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Katso henkilökohtaiset yhteystiedot