VENEET

EMC laajenee vesille

Tutustu uusien veneiden valikoimaan; Bella, Falcon ja Linder veneet on valmistettu ja suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Helppokäyttöiset ja monipuoliset Bella, Falcon ja Linder veneet ovat monikäyttöisiä ja sopivat hyvin yhteysveneiksi, kalastukseen, retkiveneilyyn ja työveneeksi sekä hauskanpitoon. Venemallistosta löytyy niin kabiiniveneitä, retkiveneitä ja avoveneitä. Veneet vasta-alkajille ja ammattilaisille.

Bella-veneet

Bella

Bellan mallisto kutsuu nauttimaan ja viihtymään. Herkkä sormi suomalaisen veneilijän pulssilla on jo miltei 50 vuoden ajan auttanut meitä kehittämään mallejamme vastaamaan alati muuttuvia odotuksia ja hyödyntämään omaa osaamistamme aina vain paremmin.
Valmistettu Suomessa
Falcon-veneet

Falcon

Helppokäyttöiset Falconit palvelevat sujuvasti niin perheen päiväretkillä, vesiurheilussa kuin kalaretkilläkin. Laadukkaat monikäyttöveneet tarjoavat kauttaaltaan positiivisia kokemuksia, niin vasta-alkajille kuin kaiken kokeneillekin veneilijöille.

Valmistettu Suomessa

Linder

Linder veneet nojautuvat ja perustuvat kestävään filosofiaan, joka on muotoutunut Smoolannin maaperässä useiden sukupolvien aikana. Kaiken lisäksi Linder valmistaa veneensä alumiinista – materiaalista, joka jatkaa loputonta kiertokulkuaan.
Valmistettu Ruotsissa

Bella

Tervetuloa hyvään seuraan

Bella-veneet

Bellan mallisto kutsuu nauttimaan ja viihtymään. Herkkä sormi suomalaisen veneilijän pulssilla on jo miltei 50 vuoden ajan auttanut meitä kehittämään mallejamme vastaamaan alati muuttuvia odotuksia ja hyödyntämään omaa osaamistamme aina vain paremmin. Uskomme, että pystymme tarjoamaan ihanteellisen vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen. Hyvässä seurassa se on vähintä, mitä sinä olet ansainnut.

Dynaamista ajonautintoa

Uusi Bellan venemallisto

Bellan innovatiiviset ratkaisut ovat synnyttäneet venemalliston, jonka ajo-ominaisuudet ovat yhtä aikaa turvalliset ja dynaamiset. Kaikki Bellan uudet venemallit on suunniteltu lisäämään kipparin itseluottamusta ja matkustajien mukavuutta. Bellalla veneily on hauskaa, taloudellista ja turvallista.

Uusi Bellan venemallisto tarjoaa runkoratkaisuja jokaiseen makuun. Halusitpa nauttia Bow Riderin avarista ja viihtyisistä oleskelutiloista tai vaaditpa esimerkiksi pilothouse-veneen monipuolista käytettävyyttä, löytyy Bellan uudesta mallistosta juuri sinulle sopiva vene.

Jatkuvan tuotekehitystyön ja modernin tuotannon ansiosta saat käyttöösi laadukkaan, arvonsa säilyttävän Bella-veneen. Asiantuntijamme tutkivat veneenrakennusta jatkuvasti ympäri maailman toimien tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden sekä raaka-ainevalmistajien kanssa. Niinpä voit olla varma, että veneessäsi on käytetty ainoastaan parhaita raaka-aineita ja tarvikkeita. Kansainvälinen hankintayhteistyömme takaa, että saat nauttia korkean laadun lisäksi hyvästä hinta-laatusuhteesta.

Bellan moottorivenemallisto tarjoaa turvallista veneilynautintoa
parhaimmillaan ja antaa sinulle mahdollisuuden ottaa kaikki irti
veneilyunelmistasi – veneilitpä sitten yksin tai perheesi kanssa.

Bellan laatu huokuu ylellisyyttä ja mukavuutta, joka on syntynyt tinkimättömästä veneerakennustaidosta ja pohjoismaisesta designista. Jokaisella yksityiskohdalla on olemassa funktio, joka lisää veneen käytettävyyttä ja ominaisuuksia. Nämä yksityiskohdat on toteutettu parhaista materiaaleista ja niiden suunnittelun keskiössä on aina itse veneilijä.

Uusi Bella-mallisto on täynnä monipuolista käytettävyyttä ja ominaisuuksia, jotka laajentavat veneilyn mahdollisuuksia entuudestaan. Tutustu mallistoon ja koe veneilyn sosiaalisuus kokonaan uudella tavalla.

falcon

VALMISTETTU SUOMESSA KESTÄMÄÄN ÄÄRIMMÄISIÄ OLOSUHTEITA.

Falcon-veneet

Falcon-alumiiniveneiden suunnittelussa on hyödynnetty Bella-Veneet Oy:n lähes 50-vuotista kokemusta venevalmistuksesta. Pitkäjänteisen kehitys-, suunnittelu- ja testaustyön tuloksena on syntynyt mallisto, joka tarjoaa luokkansa monikäyttöisimmät tilaratkaisut sekä virtaviivaisen, yhtä aikaa näyttävän ja käytännöllisen muotoilun.

Ähtäriläisen Campnou Oy:n tietotaito alumiinirunkojen valmistuksesta varmistaa laadukkaan ja kustannustehokkaan prosessin, jonka lopputulemana on markkinoiden johtava veneilykokemus. V-pohjainen runko ja nousulistaton, leveäpalteinen pohja varmistavat vakaat, pehmeät ja äänitasoltaan miellyttävät ajo-ominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Kotimainen voimien yhdistäminen ja perinpohjainen osaaminen suunnittelusta valmistukseen asti tarjoaa nyt vertaistaan hakevan malliston, josta löytyy ihannevene kaikentyyppisiin käyttötarkoituksiin.

TÄYDELLINEN KALASTUSVENE, JOLLAISESTA OLET AINA UNELMOINUT

Falcon-VENE HEITTOKALASTUKSEEN JA UISTELUUN

Falcon-veneissä olemme ottaneet huomioon jo suunnitteluvaiheessa veneiden monikäyttöisyyden. Harrastuskalastajan näkökulmasta Falcon on jo vakio-ominaisuuksiltaan hyvä valinta. Valitsemillasi lisävarusteilla teet Falconistasi täydellisen, juuri sinun kalastustapojasi palvelevan kalastusveneen.

ESIMERKKEJÄ KALASTUSTA HELPOTTAVISTA LISÄVARUSTEISTA

Kalastuksen harrastajana tarpeesi ja toivomuksesi veneesi suhteen riippuvat luonnollisesti siitä, millaista kalastusta harrastat. Onko venettä tarkoitus siirtää maanteitse kalavesiltä toisille, millaisissa vesistöissä liikut, kuinka monta kalastajaa varusteineen on kerrallaan kyydissä, miten veneessä on tarpeen liikkua kalastuksen aikana ja niin edelleen. Falconilla on vastaus moneen tarpeeseen.

 

Falconin kyydissä voit lähteä kalaan, vaikka sää muiden kuin kalastajien mielestä olisi kaikkea muuta kuin ihanteellinen. Vakautta lisäävät leveät palteet, erikoisvahvistettu köli, kantavat keula ja perä sekä vedenalaisten läpivientien minimointi tekevät kalastuksesta nautinnollista ja turvallista – myös hieman haastavammallakin säällä. Trailerilenkit edessä ja takana helpottavat veneen laskemista ja nostamista.

Falconeissa on jo veneen rakentamisvaiheessa otettu huomioon kalastusta helpottavat kiinteät ja integroidut ratkaisut. Lisäksi Falcon-veneissä on erittäin kattava valmis putkitus lisävarusteasennuksille veneen laidoilla niin edessä kuin takana sekä poikittain pulpettien välissä.

Linder

TERVEISIÄ RUOTSISTA

Linder-veneet

Linder Aluminiumbåtar on seurannut aikaansa ja kehittynyt. ”Olemme kasvaneet, hioneet tuotantomenetelmiämme ja edenneet uusiin luokkiin – ja uusille markkinoille.”

Alumiini on kestävä materiaali.

”Olemme koko ajan pyrkineet kohti täydellisyyttä – rakentamaan laadukkaita veneitä ja kanootteja, jotka tuottavat käyttäjilleen iloa monien vuosien ajan. Alun perin Lars-Göran Linder perusti yrityksen vanhaan kanalaan. Siellä hän alkoi rakentaa veneitä sen ajan suosikkimateriaalista, muovista. Vuonna 1981 yritys otti suuren askeleen eteenpäin lanseeraamalla Inkas®-kanootin. Se rakennettiin tulevaisuuden materiaalista – alumiinista.” Linderiä itseään siteeraten: ”Ymmärsin jo varhain alumiinin edut – se on kevyt, luja ja huoltoa kaipaamaton materiaali”.

merikelpoisia, uppoamattomia ja silti kevyitä.

Linder alumiiniveneet

“Meidän tuotteemme nojautuvat ja perustuvat kestävään filosofiaan, joka on muotoutunut Smoolannin maaperässä useiden sukupolvien aikana. Valmistamme fiksusti ja tuhlaamatta seuduillamme vuosisatoja kestänyttä ”trendiä” noudattaen. Kaiken lisäksi valmistamme veneemme ja kanoottimme alumiinista – materiaalista, joka jatkaa loputonta kiertokulkuaan.”

Alumiinissa on useita etuja rakennusmateriaalina. Se on kevyttä mutta silti vahvaa. Ja mikä tärkeintä – alumiinin korroosioherkkyys on alhainen.

Alumiini, toisin kuin muovi, säilyy mukana kiertokulussa. Alumiini on ensiökäsittelyssä energiaintensiivistä, mutta jo ensimmäisen kerran kierrätettäessä se on energiatehokkaampaa kuin muut materiaalit.

Alumiinissa on ainutlaatuisen erinomaisia ominaisuuksia, joista on hyötyä esimerkiksi runkojen ja palkkien rakentamisessa, ja erityisesti runkojen muotoilussa, koska alumiini on varsin helposti muovattavissa.

 

Linder Aluminiumbåtar valmistaa tuotteitaan käyttämällä niin sanottua venytysmuovausta. Runkolevy vedetään muotin päälle. Matriisin avulla luodaan tutut pehmeät ja harmoniset linjat, jotka ovat yksi tunnusmerkeistämme. Muovaustekniikka säästää energiaa, koska se useimmissa alumiiniseosteissa kovettaa levyn eikä se siten vaadi lämpökovettamista.

Materiaalivalinta sekä hyvin suunniteltujen ja laskettujen runkoprofiilien yhdistelmä tekevät Linder-veneistä erittäin merikelpoisia.

Linder valmistaa nykyisin veneitä kahteen eri luokkaan sekä lisäksi kanootteja. Linder-veneillä ja kanooteilla on paljon yhteistä. Ne ovat äärimmäisen merikelpoisia, uppoamattomia ja silti kevyitä. Linder-veneellä saat enemmän vauhtia vähemmillä hevosvoimilla. Se on alumiinin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja runkoprofiilin ansiota.

 

Linder valikoimassa on veneitä, jotka kulkevat 2,5–100 hv moottorilla. Vauhtia riittää muutamasta solmusta peräti 38 solmuun. Käyttötarpeistasi riippumatta voit siis aina valita pienemmän moottorin.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYJÄ

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

HENRIK VIITALA

LAITEMYYJÄ

040 9640 313
henrik.viitala@emc24.fi