MERCURY
PERÄMOOTTORIT

Kukaan ei tee luotettavampia, tehokkaampia ja suorituskykyisempiä perämoottorimallistoja kuin Mercury: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro ja Jet. Mercury-perämoottorit perustuvat vuosikymmenten innovaatioihin ja johtajuuteen, ja ne on tehty menemään pitkälle. Moottoreissa on legendaarinen, edistyksellisen tekniikan mahdollistama suorituskyky.

FourStroke

Luotettavuus, joustavuus, voima ja tehokkuus – kaikki ulottuvillasi. Mercury FourStroke asettaa riman puhtaalle, hiljaiselle suorituskyvylle ja alhaiselle polttoaineenkulutukselle. Voimakas teho kevyessä paketissa.

Verado®

Tehty käsittelemään suuria veneitä ja suuria vesiä. Tehokkuus on suunniteltu raskaimpiin avovesiveneisiin ja kovaankin aallokkoon, ja sitä voidaan käyttää myös suurten ponttonien ja nopeiden veneiden kanssa.

Pro XS®

Ammattilaistason suorituskykyä kilpailuhenkisille kalastajille ja muille tosiveneilijöille. Todellista nopeutta kun tarvitset sitä eniten. Nouse vedestä ja lähde liukuun nopeasti. Löydä kalat nopeammin.

SeaPro

Moottori, joka paiskii töitä niin kuin sinä. Sellaisen, jonka voit haastaa ja viedä äärirajoille päivästä toiseen. Ammattilaistason SeaPro-perämoottorit ovat etsimäsi kumppani, kun teet töitä vesillä.

Jet-perämoottorit

Kiidä matalikon esteiden yli vaivattomasti. Nopea ja helppo. Mercury® Jet -perämoottorit on suunniteltu erityisesti matalikoihin, jonne potkurikäyttöisillä rungoilla ei ole mitään asiaa. Mene kalojen luo, nopeasti.

MERCURY VERADO

HUIPPULUOKAN VENEILYKOKEMUS

MERCURY VERADO -PERÄMOOTTORIT

Verado® tarjoaa kaiken, mitä osaat korkealaatuiselta veneilykokemukselta odottaa. Ahdettua nelitahtista voimaa ja vääntömomenttia. Hiljainen äänimaailma ja pienet tärinät. Alhaisempi polttoaineen kulutus. Ja vielä enemmän. 

Itsevarmuuteen vaaditaan parasta kestävyyttä ja luotettavuutta. Eikä mikään ole tässä yhtä hyvä kuin Verado®. Tehty käsittelemään suuria veneitä ja suuria vesiä. Moottorilohkon kokoonpano toteutettu yksillä pitkillä pulteilla. Huoltovapaa venttiilikoneisto. Kaksi vedenottoaukkoa jatkuvaa jäähdytystä ja pidempää käyttöikää varten. Ylivoimainen korroosionsuoja. Ja pomminvarma hallittavuus suurilla nopeuksilla sekä kovassa merenkäynnissä.

TASAINEN. VOIMAKAS. YLIVOIMAINEN.

VERADON EDUT

Verado®-moottorilla ajaminen on ennenkokematon elämys. Se on tasainen. Se on hiljainen. Se on vaivaton. Täydellinen yhdistelmä käsittely- ja ajolaatua, joka sinun on itse koettava uskoaksesi.

MERCURY Pro XS

KIIHDYTETTYÄ AJATTELUA

MERCURY PRO XS® -PERÄMOOTTORIT

Kun nopeus ja kiihtyvyys ratkaisevat, Mercury Pro XS on voittajan valinta. Nouse vedestä ja lähde liukuun nopeasti. Löydä kalat nopeammin. Tuo voitto kotiin. Todellista tehoa todellisille kalastajille – tai kelle tahansa vauhdinnälkäiselle.

Mercury Pro XS -perämoottorit on suunniteltu vesien vaativimmille asiakkaille – heille, jotka haluavat ottaa laitteistaan kaiken hyödyn irti. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen arvostaaksesi kaikkea mitä Pro XS tarjoaa. Ainutlaatuinen vauhti ja kiihtyvyys. Legendaarinen luotettavuus. Uskomaton polttoainetehokkuus. Kaikki, jota voittoon tarvitaan – halusit sitten löytää kala-apajat ensin tai varata vastarannan parhaan piknikpaikan.

PAINOLTAAN KEVYT. KIIHTYVYYDELTÄÄN RASKASTA SARJAA.

Pro XS-EDUT

Pro XS -perämoottoreissa on sitä, mitä tosikalastajat vaativat. Henkeäsalpaava plaaniin nousu ja vedet silmiin nostattava täyskaasu. Huippuluokan nopeus ja ärhäkkä kiihtyvyys. Armotta testatut järjestelmät ja komponentit. Ja vertailuissa jopa 15 prosenttia pienempi polttoaineenkulutus kuin muissa perämoottoreissa. Jos kalastus on intohimosi, valitse perälautaasi Pro XS.

MERCURY FOURSTROKE

NOPEAMPI. SÄHÄKÄMPI. TEHOKKAAMPI

MERCURY FOURSTROKE -PERÄMOOTTORIT

Mercury FourStroke (2,5–300 hv) -perämoottoreilla on tukenaan vuosikymmenten innovaatiot ja tuotekehitys. Ne tarjoavat legendaarista suorituskykyä ja uudenlaista teknologiaa.

Uudet V8- ja V6 FourStroke -moottorit tarjoavat kaiken tarvittavan odotukset ylittävään veneilykokemukseen: tehoa, nopeutta, suorituskykyä, luotettavuutta. Myös käyttö- ja kokonaiskustannukset ovat pienet. Syvä luottamus joka syntyy tiedostamalla että kaikki toimii odotusten mukaan.

Mercuryn suunnittelijat poistavat FourStroke-moottoreista huolellisesti kaiken tarpeettoman painon, mikä helpottaa niiden siirtoa sekä parantaa suorituskykyä.

Ensiluokkainen teho ja vääntö: voimakas teho kevyessä paketissa parantaa ohjattavuutta, kiihtyvyyttä sekä ajettavuutta.

Vähemmän on enemmän:  kun 20 hevosvoiman kannettavaa perämoottoria kevennetään 4,5 kilogrammalla tai suunnitellaan luokkansa kevyin V-6 225 hv -moottori, saadaan aikaan parempi tehokkuus ja kiihtyvyys sekä suorituskyky ja ajomukavuus.

KEVYT JA VOIMAKAS.

FOURSTROKE-EDUT

Teitpä vesillä mitä tahansa, on aina mukavaa jättää huolet rannalle. Mercury ponnistelee jatkuvasti täyttääkseen asiakkaidensa tarpeet, ennen kuin he itse edes tiedostavat niitä. Mercury FourStroke -moottorit tarjoavat erinomaista suorituskykyä, polttoainetehokkuutta, luotettavuutta, innovatiivisia ominaisuuksia sekä hauskuuden ja luotettavuuden maksimoivaa sujuvuutta.

MERCURY SEAPRO™

LUOTETTAVA, KESTÄVÄ, VÄSYMÄTÖN

MERCURY SEAPRO™ -PERÄMOOTTORIT

Kun teet töitä vesillä, tarvitset moottorin, joka selviää vaativimmistakin olosuhteista. Koko päivän, joka päivä. Mercury SeaPro™ -perämoottorit on tehty vahvaakin vahvemmaksi. Ne hoitavat takuulla oman hommansa, niin sinäkin voit.

SeaPro-perämoottoreiden helppo huoltaminen ja joustavat varusteet ovat luokkansa parhaita:

  • Uusissa V-8- ja V-6-moottoreissa on yläkopan kannessa huoltoluukku, josta moottoriöljyn tarkistaminen ja lisääminen käy helposti
  • Sopii yhteen mekaanisten tai digitaalisten ohjaimien kanssa
  • 15 hevosvoiman SeaPro-moottorissa on molempikätinen ohjauskahva, jonka suunta voidaan vaihtaa vasen- ja oikeakätiseen käyttöön
  • Helppo käyttää, huoltaa, vähemmän käyttökatkoja ja lisää aikaa vesillä

KESTÄVÄ, LUOTETTAVA JA VALMIS

SEAPRO-EDUT

Kun ihmiset luottavat siihen, että saat hommat hoidettua, voit itse luottaa SeaPro-moottoreihin. Ne ovat ansainneet luotettavan maineensa suoriutumalla haastavimmissakin työolosuhteissa ongelmitta vuodesta toiseen. Vähemmän painoa merkitsee enemmän tehokkuutta – tämän SeaPro tarjoaa. Esimerkki: 200 hv:n SeaPro on luokkansa kevyin moottori.

MERCURY JET

Matalan veden ekspertt

MERCURY JET -PERÄMOOTTORIT

Mercury® Jet -perämoottorit on suunniteltu erityisesti matalikoihin, jonne potkurikäyttöisillä rungoilla ei ole mitään asiaa. Koska Jet-moottorissa ei ole rungon alapuolelle ulottuvaa yksikköä, sillä voi ylittää esteet, joihin potkurikäyttöiset perämoottoriveneet eivät pysty. Saatavana on laaja valikoima 25–80 hevosvoiman FourStrokes-malleja.

  • Moottori ja jet-vetolaite tuottavat yhdessä vahvan työntövoiman. Ilman potkureita, ilman alaevää, ilman karikkoja.
  • Elektroninen polttoaineen suihkutus antaa tarvitsemasi tehon tarkasti. Vähemmällä polttoaineella, savuttamatta, ilman ongelmia.
  • Täydellinen hallinta. 40, 65 ja 80 hv:n malleihin on saatavana valinnainen keskelle asennettava Mercury Big Tiller. Ohjaus, trimmi, vaihteenvaihto ja digitaalinen uistelunohjaus ovat kaikki yhden käden ulottuvilla.

Mene kalojen luo, nopeasti.

JET-MOOTTORIN EDUT

Kun vesi on liian matalaa potkurimoottoreille, Mercury Marine Jet tarjoaa ratkaisun. Vesi imetään yksikköön moottorin vetoakselin pyörittämällä impellerillä imuaukon ritilän läpi. Vesi johdetaan sitten korkealla paineella poistosuuttimen läpi, mikä tuottaa venettä liikuttavan työntövoiman. Peruuttaessa sulkuportti nousee poistoaukon eteen pakottaen painesuihkun virtaamaan vastakkaisen suuntaan. Koska Jet-moottorissa ei ole rungon alapuolelle ulottuvaa yksikköä, se mahdollistaa sellaisten esteiden ylittämisen, jotka rikkoisivat potkurikäyttöiset perämoottoriveneet

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Katso henkilökohtaiset yhteystiedot