MERCURY
PERÄMOOTTORIT

Kukaan ei tee luotettavampia, tehokkaampia ja suorituskykyisempiä perämoottorimallistoja kuin Mercury: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro ja Jet. Mercury-perämoottorit perustuvat vuosikymmenten innovaatioihin ja johtajuuteen, ja ne on tehty menemään pitkälle. Moottoreissa on legendaarinen, edistyksellisen tekniikan mahdollistama suorituskyky.

FourStroke

Luotettavuus, joustavuus, voima ja tehokkuus – kaikki ulottuvillasi. Mercury FourStroke asettaa riman puhtaalle, hiljaiselle suorituskyvylle ja alhaiselle polttoaineenkulutukselle. Voimakas teho kevyessä paketissa.

Verado®

Tehty käsittelemään suuria veneitä ja suuria vesiä. Tehokkuus on suunniteltu raskaimpiin avovesiveneisiin ja kovaankin aallokkoon, ja sitä voidaan käyttää myös suurten ponttonien ja nopeiden veneiden kanssa.

Pro XS®

Ammattilaistason suorituskykyä kilpailuhenkisille kalastajille ja muille tosiveneilijöille. Todellista nopeutta kun tarvitset sitä eniten. Nouse vedestä ja lähde liukuun nopeasti. Löydä kalat nopeammin.

SeaPro

Moottori, joka paiskii töitä niin kuin sinä. Sellaisen, jonka voit haastaa ja viedä äärirajoille päivästä toiseen. Ammattilaistason SeaPro-perämoottorit ovat etsimäsi kumppani, kun teet töitä vesillä.

Jet-perämoottorit

Kiidä matalikon esteiden yli vaivattomasti. Nopea ja helppo. Mercury® Jet -perämoottorit on suunniteltu erityisesti matalikoihin, jonne potkurikäyttöisillä rungoilla ei ole mitään asiaa. Mene kalojen luo, nopeasti.

MERCURY VERADO

HUIPPULUOKAN VENEILYKOKEMUS

MERCURY VERADO -PERÄMOOTTORIT

Verado® tarjoaa kaiken, mitä osaat korkealaatuiselta veneilykokemukselta odottaa. Ahdettua nelitahtista voimaa ja vääntömomenttia. Hiljainen äänimaailma ja pienet tärinät. Alhaisempi polttoaineen kulutus. Ja vielä enemmän. 

Itsevarmuuteen vaaditaan parasta kestävyyttä ja luotettavuutta. Eikä mikään ole tässä yhtä hyvä kuin Verado®. Tehty käsittelemään suuria veneitä ja suuria vesiä. Moottorilohkon kokoonpano toteutettu yksillä pitkillä pulteilla. Huoltovapaa venttiilikoneisto. Kaksi vedenottoaukkoa jatkuvaa jäähdytystä ja pidempää käyttöikää varten. Ylivoimainen korroosionsuoja. Ja pomminvarma hallittavuus suurilla nopeuksilla sekä kovassa merenkäynnissä.

TASAINEN. VOIMAKAS. YLIVOIMAINEN.

VERADON EDUT

Verado®-moottorilla ajaminen on ennenkokematon elämys. Se on tasainen. Se on hiljainen. Se on vaivaton. Täydellinen yhdistelmä käsittely- ja ajolaatua, joka sinun on itse koettava uskoaksesi.

Verado V8 -perämoottoreiden polttoainetaloudellisuus on ylivoimainen matkanopeuksilla ja täydellä kaasulla. ARO (Advanced Range Optimization) -laihaseostekniikka säätää polttoaineen syöttöä ja tuottaa parhaan mahdollisen tehon millä tahansa nopeudella. Verado V8 -perämoottorit on myös kalibroitu tuottamaan täysi suorituskyky jo 87-oktaanisella polttoaineella.

Tarjoaa välittömän kaasuvasteen ja ennustettavat, äärimmäisen sulavat vaihteiden vaihdot ilman mekaanisen vaihdon kolahduksia.

Active Trim helpottaa veneilyä säätämällä moottoreiden trimmikulman automaattisesti. Se yksinkertaistaa veneen hallintaa, parantaa moottorin suorituskykyä ja pienentää polttoainekustannuksia.

Suuntasitpa sitten aallokkoon tai tiukkaan käännökseen Verado V8 -perämoottorin mukautuva nopeuden hallinta säilyttää automaattisesti asetetun kierrosluvun kuormituksen tai olosuhteiden muuttuessa. Se tarkoittaa vähemmän kaasun säätelyä.

Ultravankka, 13,8 senttimetrin (5,44 tuuman) halkaisija. Tehty selviämään avomerellä. Suuremmat ja vahvemmat vaihteet sekä raskaan sarjan laakerit ja komponentit, jotka ovat vahvempia kuin vakiomallisessa vaihdelaatikossa. 

Tarjoaa välittömän kaasuvasteen ja ennustettavat, äärimmäisen sulavat vaihteiden vaihdot ilman mekaanisen vaihdon kolahduksia.

Jokainen Verado-malli tarjoaa parasta mukavan ja varman hallinnan osalta.

Käsittää moottorin keskiosaan tulevan kiinnikkeen neljällä joustavalla kiinnityksellä, jotka eristävät vetoyksikön ja kesyttävät kuuden sylinterin viimeistellyn, luonnostaan tasapainoisen rivitehon. Vähemmän tärinää, enemmän hallittavuutta.

MERCURY Pro XS

KIIHDYTETTYÄ AJATTELUA

MERCURY PRO XS® -PERÄMOOTTORIT

Kun nopeus ja kiihtyvyys ratkaisevat, Mercury Pro XS on voittajan valinta. Nouse vedestä ja lähde liukuun nopeasti. Löydä kalat nopeammin. Tuo voitto kotiin. Todellista tehoa todellisille kalastajille – tai kelle tahansa vauhdinnälkäiselle.

Mercury Pro XS -perämoottorit on suunniteltu vesien vaativimmille asiakkaille – heille, jotka haluavat ottaa laitteistaan kaiken hyödyn irti. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen arvostaaksesi kaikkea mitä Pro XS tarjoaa. Ainutlaatuinen vauhti ja kiihtyvyys. Legendaarinen luotettavuus. Uskomaton polttoainetehokkuus. Kaikki, jota voittoon tarvitaan – halusit sitten löytää kala-apajat ensin tai varata vastarannan parhaan piknikpaikan.

PAINOLTAAN KEVYT. KIIHTYVYYDELTÄÄN RASKASTA SARJAA.

Pro XS-EDUT

Pro XS -perämoottoreissa on sitä, mitä tosikalastajat vaativat. Henkeäsalpaava plaaniin nousu ja vedet silmiin nostattava täyskaasu. Huippuluokan nopeus ja ärhäkkä kiihtyvyys. Armotta testatut järjestelmät ja komponentit. Ja vertailuissa jopa 15 prosenttia pienempi polttoaineenkulutus kuin muissa perämoottoreissa. Jos kalastus on intohimosi, valitse perälautaasi Pro XS.

Mikään perämoottori ei kiihdy nollasta täyteen nopeuteen nopeammin kuin Mercury Pro XS, nyt 4,6 litran V8 ja 3,4 litran V6-voimalla. Nämä tehot vievät sinut raketin lailla avovesille ja seuraavaan kohteeseen. Näissä Pro XS -malleissa on reilu iskutilavuus, suorituskykyyn optimoitu, nopeasti kiihtyvä rakenne, jossa on kaksi kannen yläpuolista nokka-akselia ja optimoidut imukanavat, joka antaa välittömän kaasuvasteen kaikilla nopeuksilla.

- Salamannopea kiihtyvyys
- Äärimmäinen huippunopeus
- Tinkimätön luotettavuus
- Hiljainen käynti, joka piilottaa todellisen tehon
- Mercury Racing -suorituskyky
 
Mercury Pro XS -perämoottorit 115 hp – 300 hp on suunniteltu kaikkein vaativimmille
veneilijöille – voitosta taisteleville kilpakalastajille ja urheiluveneilijöille, joille nopeus
ja kiihtyvyys on kaikki kaikessa. Mercury on kehittänyt jokaisen Pro XS -mallin osat
viimeinenkin suorituskyvyn pisara irti puristaen.

Tehokas laturi antaa 20 ampeerin lataustehon tyhjäkäynnillä ja 85 ampeerin kokonaistehon täydellä kaasulla. Lisäksi tyhjäkäynnin virranhallintajärjestelmä kasvattaa tyhjäkäynnin kierrosnopeutta automaattisesti tehostaakseen laturia, jotta akku saadaan ladattua oikealle tasolle.

Moottoriöljyn taso on helppo tarkistaa uuden, kopan yläosaan sijoitetun vesitiiviin huoltoluukun kautta. Käynnistettäessä lisävarusteena hankittava sähköinen öljyn tason anturi ilmoittaa sinulle automaattisesti öljyn tason.

Optimoitu kipinän ajoitus tuottaa enemmän vääntöä kiihdytyksessä. Pieni paino ja luokkansa suurin iskutilavuus tehostavat myös lähtökiihdytystä eri tyyppisissä veneissä.

Suurempi kierrosnopeusalue täydellä kaasulla mahdollistaa nousultaan erilaisten potkurien käytön niin, että voit optimoida potkurilla kiihtyvyyden tai huippunopeuden.

Tehokas laturi huolehtii akun kestosta elektroniikan, valojen, tyhjennyspumppujen ja äänijärjestelmien keskellä. Tyhjäkäyntilatauksen hallinta kasvattaa tarvittaessa automaattisesti tyhjäkäyntinopeutta ja tehostaa latausta, jotta akut saadaan ladattua oikealle tasolle.

MERCURY FOURSTROKE

NOPEAMPI. SÄHÄKÄMPI. TEHOKKAAMPI

MERCURY FOURSTROKE -PERÄMOOTTORIT

Mercury FourStroke (2,5–300 hv) -perämoottoreilla on tukenaan vuosikymmenten innovaatiot ja tuotekehitys. Ne tarjoavat legendaarista suorituskykyä ja uudenlaista teknologiaa.

Uudet V8- ja V6 FourStroke -moottorit tarjoavat kaiken tarvittavan odotukset ylittävään veneilykokemukseen: tehoa, nopeutta, suorituskykyä, luotettavuutta. Myös käyttö- ja kokonaiskustannukset ovat pienet. Syvä luottamus joka syntyy tiedostamalla että kaikki toimii odotusten mukaan.

Mercuryn suunnittelijat poistavat FourStroke-moottoreista huolellisesti kaiken tarpeettoman painon, mikä helpottaa niiden siirtoa sekä parantaa suorituskykyä.

Ensiluokkainen teho ja vääntö: voimakas teho kevyessä paketissa parantaa ohjattavuutta, kiihtyvyyttä sekä ajettavuutta.

Vähemmän on enemmän:  kun 20 hevosvoiman kannettavaa perämoottoria kevennetään 4,5 kilogrammalla tai suunnitellaan luokkansa kevyin V-6 225 hv -moottori, saadaan aikaan parempi tehokkuus ja kiihtyvyys sekä suorituskyky ja ajomukavuus.

KEVYT JA VOIMAKAS.

FOURSTROKE-EDUT

Teitpä vesillä mitä tahansa, on aina mukavaa jättää huolet rannalle. Mercury ponnistelee jatkuvasti täyttääkseen asiakkaidensa tarpeet, ennen kuin he itse edes tiedostavat niitä. Mercury FourStroke -moottorit tarjoavat erinomaista suorituskykyä, polttoainetehokkuutta, luotettavuutta, innovatiivisia ominaisuuksia sekä hauskuuden ja luotettavuuden maksimoivaa sujuvuutta.

Mercury V8- ja V6-perämoottorin neliventtiilinen kahden nokka-akselin moottori parantaa kiihtyvyyttä ja lisää luotettavuutta.

Suuntasitpa sitten aallokkoon tai tiukkaan käännökseen Mercury V8- ja V6-perämoottorin mukautuva nopeuden hallinta säilyttää automaattisesti asetetun kierrosluvun kuormituksen tai olosuhteiden muuttuessa. Se tarkoittaa vähemmän kaasun säätelyä.

ARO (Advanced Range Optimization) -laihaseostekniikka säätää polttoaineen syöttöä ja tuottaa parhaan mahdollisen tehon millä tahansa nopeudella.

Helpottaa veneilyä säätämällä moottoreiden trimmikulman automaattisesti. Se yksinkertaistaa veneen hallintaa, parantaa moottorin suorituskykyä ja pienentää polttoainekustannuksia.

Mercury FourStroke -perämoottorit on suunniteltu vähentämään vastusta ja tasapainottamaan ajoa suurilla nopeuksilla.

Uudet Mercury V8- ja V6 FourStroke -moottorit helpottavat moottorin huoltoa siistillä öljynvaihdolla, kopan alla olevan tarran selkeillä huoltotiedoilla sekä älypuhelinten QR-koodilla.

MERCURY SEAPRO™

LUOTETTAVA, KESTÄVÄ, VÄSYMÄTÖN

MERCURY SEAPRO™ -PERÄMOOTTORIT

Kun teet töitä vesillä, tarvitset moottorin, joka selviää vaativimmistakin olosuhteista. Koko päivän, joka päivä. Mercury SeaPro™ -perämoottorit on tehty vahvaakin vahvemmaksi. Ne hoitavat takuulla oman hommansa, niin sinäkin voit.

SeaPro-perämoottoreiden helppo huoltaminen ja joustavat varusteet ovat luokkansa parhaita:

  • Uusissa V-8- ja V-6-moottoreissa on yläkopan kannessa huoltoluukku, josta moottoriöljyn tarkistaminen ja lisääminen käy helposti
  • Sopii yhteen mekaanisten tai digitaalisten ohjaimien kanssa
  • 15 hevosvoiman SeaPro-moottorissa on molempikätinen ohjauskahva, jonka suunta voidaan vaihtaa vasen- ja oikeakätiseen käyttöön
  • Helppo käyttää, huoltaa, vähemmän käyttökatkoja ja lisää aikaa vesillä

KESTÄVÄ, LUOTETTAVA JA VALMIS

SEAPRO-EDUT

Kun ihmiset luottavat siihen, että saat hommat hoidettua, voit itse luottaa SeaPro-moottoreihin. Ne ovat ansainneet luotettavan maineensa suoriutumalla haastavimmissakin työolosuhteissa ongelmitta vuodesta toiseen. Vähemmän painoa merkitsee enemmän tehokkuutta – tämän SeaPro tarjoaa. Esimerkki: 200 hv:n SeaPro on luokkansa kevyin moottori.

Mercuryn ammattilaistason moottorit tarjoavat enemmän tilavuutta, voimaa, tehokkuutta ja kestävyyttä.

Kalibroitu vastaamaan suurin odotuksiin tarjoamalla enemmän tehoa vähemmällä moottorin rasituksella.

Ylivoimaisista alumiiniseoksista ja pinnoitteista neljään huollettavaan anodiin, joista yksi on sylinterilohkossa. Kaikki sellaista moottoria varten, joka paiskii töitä niin kuin sinä.

Moottorinohjauskalibrointijärjestelmä Advanced Range Optimization (ARO) ja suljetun kierron polttoaineenhallinta toimivat yhdessä polttoaineseoksen säätämiseksi parasta mahdollista polttoainetaloudellisuutta varten.

Kevyiden, kestävien materiaalien ja liikkuvien osien entistä pienemmän määrän ansiosta SeaPro on kompakti, kestävä ja huipputehokas. Pienempi paino auttaa lisäksi saamaan kaiken hyödyn irti moottorisi vääntömomentista.

SeaPro V-6 asennetaan 66 senttimetrin (26 tuuman) asennusvälillä. Ihanteellinen monimoottori sovelluksiin, sekä yksinkertaisiin, saumattomiin moottorinvaihtoasennuksiin.

MERCURY JET

Matalan veden ekspertt

MERCURY JET -PERÄMOOTTORIT

Mercury® Jet -perämoottorit on suunniteltu erityisesti matalikoihin, jonne potkurikäyttöisillä rungoilla ei ole mitään asiaa. Koska Jet-moottorissa ei ole rungon alapuolelle ulottuvaa yksikköä, sillä voi ylittää esteet, joihin potkurikäyttöiset perämoottoriveneet eivät pysty. Saatavana on laaja valikoima 25–80 hevosvoiman FourStrokes-malleja.

  • Moottori ja jet-vetolaite tuottavat yhdessä vahvan työntövoiman. Ilman potkureita, ilman alaevää, ilman karikkoja.
  • Elektroninen polttoaineen suihkutus antaa tarvitsemasi tehon tarkasti. Vähemmällä polttoaineella, savuttamatta, ilman ongelmia.
  • Täydellinen hallinta. 40, 65 ja 80 hv:n malleihin on saatavana valinnainen keskelle asennettava Mercury Big Tiller. Ohjaus, trimmi, vaihteenvaihto ja digitaalinen uistelunohjaus ovat kaikki yhden käden ulottuvilla.

Mene kalojen luo, nopeasti.

JET-MOOTTORIN EDUT

Kun vesi on liian matalaa potkurimoottoreille, Mercury Marine Jet tarjoaa ratkaisun. Vesi imetään yksikköön moottorin vetoakselin pyörittämällä impellerillä imuaukon ritilän läpi. Vesi johdetaan sitten korkealla paineella poistosuuttimen läpi, mikä tuottaa venettä liikuttavan työntövoiman. Peruuttaessa sulkuportti nousee poistoaukon eteen pakottaen painesuihkun virtaamaan vastakkaisen suuntaan. Koska Jet-moottorissa ei ole rungon alapuolelle ulottuvaa yksikköä, se mahdollistaa sellaisten esteiden ylittämisen, jotka rikkoisivat potkurikäyttöiset perämoottoriveneet

Valinnainen keskikiinnitteinen Big Tiller -kahva tarjoaa ylivertaisen hallittavuuden. Tavallista pidempi kahva sisältää kätevän ajokulman säätimen ja vaihdevivun, sekä valinnaisen vetouistelukontrollin, joka säätää vähintään 700 kierroksen kierroslukemat 10 kierroksen tarkkuudella.

Mercury® Jet -perämoottorit on suunniteltu erityisesti matalikoihin, jonne potkurikäyttöisillä rungoilla ei ole mitään asiaa. Koska Jet-moottorissa ei ole rungon alapuolelle ulottuvaa yksikköä, sillä voi ylittää esteet, joihin potkurikäyttöiset perämoottoriveneet eivät pysty.

Mercury® Jet -perämoottoreiden teho ja paino on suunniteltu veneilyyn matalissa vesissä. FourStroke-perämoottoreissamme on sähköinen polttoaineen suihkutusjärjestelmä ja 25–80 hevosvoimaa tehoa.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYJÄ

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

HENRIK VIITALA

LAITEMYYJÄ

040 9640 313
henrik.viitala@emc24.fi