Search
Close this search box.

Mönkijät

ATV JA UTV mönkijät

Uudet 450-1000 kuutioiset CFMoto mönkijät huvi- että hyötyajoon. Meiltä myös helppokäyttöiset Kayo merkkiset mönkijät lapsille ja nuorille! Varustele mönkkärisi kesämökillesi tai metsäkäyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla. Tukkien kuljettaminen ja lumihommat hoituvat näppärästi mönkijällä ja CFMoto laitteisiin löydät kauttamme paljon laadukkaita lisävarusteita ja tarvikkeita, jotka sopivat näihin hommiin. Kysy lisää myyjiltämme! Tule tutustumaan laadukkaisiin ja näyttäviin mönkijöihin, kaikki mönkijät löydät samasta osoitteesta Vasaratie 2, 90410 Oulu.

CFMoto mönkijät

ATV-, UTV- ja SxS-malleja

Mönkijöiden Euroopan markkinaykkönen ja maailman nopeimmin kasvava ATV-merkki! Myydyin merkki mm. Ruotsissa, Saksassa, Venäjällä, Espanjassa ja Iso-Britanniassa.

CFMoto mönkijät ovat hinta-/laatusuhteeltaan ylivoimaisia mönkijöitä ja kaikki mallit on saatavana T1A/T3A ja T1B/T3B malleina eli niillä voi ajaa parhaimmillaan 60km/h tie liikenteessä. Katso CFMoto vakiovarustelut, jotka löytyvät kaikista malleista.

Kayo minimönkijät

Mönkijät aloittelevalle mönkijäkuskille

Kayo merkkiset mönkijät lapsille ja nuorille! Kayo valmistaa helppokäyttöisiä 70-180 kuutioisia minimönkijöitä, jotka on suunniteltu erityisesti nuorelle kuskille. Sähköstartin ansiosta lapsi saa mönkijän helposti käyntiin ja virta-avaimella voi myös tarvittaessa rajoittaa nopeutta.

KÄYTETYT & uudet MÖNKIJÄT

KÄYTETYT & LIIKKEESTÄ LÖYTYVÄT UUDET MÖNKIJÄT

Laaja valikoima laadukkaita enemmän sekä vähemmän käytettyjä mönkijöitä. Käytettyjen mönkijöiden valikoimasta löytyy myös suoraan liikkeestä löytyvät laitteet, joilla on 0km ajoa alla. Tutustu käytettyjen mönkijöiden valikoimaan.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Katso henkilökohtaiset yhteystiedot