ATV JA UTV mönkijät

Uudet CFMoto mönkijät huvi- että hyötyajoon. Meiltä myös käytetyt mönkijät heti myymälästä. Mönkijä mallistosta löytyy kaikkiin tarpeisiin sopiva traktorimönkijä; lyhyestä 450 kuutioisesta, aina 1000 kuutioiseen 2-paikkaiseen malliin saakka. Varustele mönkkärisi kesämökillesi tai metsäkäyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla. Tukkien kuljettaminen ja lumihommat hoituvat näppärästi mönkijällä ja CFMoto laitteisiin löydät kauttamme paljon laadukkaita lisävarusteita ja tarvikkeita, jotka sopivat näihin hommiin. Kysy lisää myyjiltämme! Tule tutustumaan laadukkaisiin ja näyttäviin mönkijöihin, kaikki mönkijät löydät samasta osoitteesta Vasaratie 2, 90410 Oulu.

cfmoto mönkijä

CFMoto

Mönkijöiden Euroopan markkinaykkönen ja maailman nopeimmin kasvava ATV-merkki! Myydyin merkki mm. Ruotsissa, Saksassa, Venäjällä, Espanjassa ja Iso-Britanniassa.

CFMoto mönkijät ovat hinta-/laatusuhteeltaan ylivoimaisia mönkijöitä ja kaikki mallit on saatavana T1A/T3A ja T1B/T3B malleina eli niillä voi ajaa parhaimmillaan 60km/h tie liikenteessä. Katso CFMoto vakiovarustelut, jotka löytyvät kaikista malleista.

Käytetyt mönkijät

Laaja valikoima laadukkaita enemmän sekä vähemmän käytettyjä mönkijöitä. Käytettyjen mönkijöiden valikoimasta löytyy myös suoraan liikkeestä löytyvät laitteet, joilla on 0km ajoa alla. Tutustu käytettyjen mönkijöiden valikoimaan.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.