Marine

Marine

EMC Laajeni vesille! Nyt saatavilla monipuolisesti uusia veneitä, vesijettejä ja perämoottoreita vasta-alkajille ja ammattilaisille, kalastukseen ja huviajeluun. Venemallistosta löytyy niin kabiiniveneitä, retkiveneitä ja avoveneitä. Perämoottorivalikoimassa on saatavilla suorituiskykyisiä Mercury perämoottoreita, jotka on tehty juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi – suurista vesistöistä mataliin ja karikkoisille alueille. Koe ennenkokematon elämys vesillä.

Veneet

Tutustu uusien veneiden valikoimaan

Bella, Falcon ja Linder veneet on valmistettu ja suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Helppokäyttöiset ja monipuoliset Bella, Falcon ja Linder veneet ovat monikäyttöisiä ja sopivat hyvin yhteysveneiksi, kalastukseen, retkiveneilyyn ja työveneeksi sekä hauskanpitoon. Venemallistosta löytyy niin kabiiniveneitä, retkiveneitä ja avoveneitä. Veneet vasta-alkajille ja ammattilaisille.

Vesijetit

Sukella uusien vesijettien maailmaan

Kun rauhalliset vedet tarvitsevat sekoittamista, Kawasaki vesijetti -mallisto tarjoaa vesiskoottereita, joista kaikilla on luokan johtava kiihtyvyys, ketterä ajoteho ja kolmen hengen istuimet. 

Perämoottorit

Mercury perämoottorit – kaikki ulottuvillasi

Kukaan ei tee luotettavampia, tehokkaampia ja suorituskykyisempiä perämoottorimallistoja kuin Mercury: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro ja Jet. Mercury-perämoottorit perustuvat vuosikymmenten innovaatioihin ja johtajuuteen, ja ne on tehty menemään pitkälle. Moottoreissa on legendaarinen, edistyksellisen tekniikan mahdollistama suorituskyky.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Katso henkilökohtaiset yhteystiedot