Mopot ja skootterit

Mopot ja skootterit

Uudet Aprilia, Derbi, SYM, ja Vespa skootterit sekä Ligier mopoautot valmiina seikkailuun. Meiltä myös tarkastetut käytetyt mopot usealta merkiltä. Kun tarvitset suorituskykyä ja ajonautintoa kaikissa tilanteissa, niin kaupungin kaduille kuin off-road maastoajoon, löydät laajasta mopo valikoimasta menopelin, joka sopii juuri sinun ajotyylillesi sekä harrastukseesi. Tule ihastumaan laadukkaisiin ja näyttäviin mopoihin! Valikoimista löydät supermotot, endurot, skootterit ja sähköskootterit. Nämä kaikki löydät samasta osoitteesta Vasaratie 2, 90410 Oulu.

Aprilia

Aprilia on voittanut 54 maailmanmestaruutta ja 294 Grad Prix voittoa. Tällä ammattitaidolla syntyvät myös todelliset sporttimopot.
Viime vuosina Aprilia on täysin uudistanut mallivalikoimansa ja uudistaminen jatkuu vahvasti myös tulevaisuudessa.
Aprilia on teknisesti edistyksellinen merkki Piaggio konsernin portfoliossa.

DERBI

Aito ajokokemus on Derbi-tiimin lähtökohta jokaisen moottoripyörän valmistukseen; jokaisesta yksityiskohdasta huolehtiminen, niin muotoilun kuin toiminnankin osalta, on meille suorastaan pakkomielle. Tänä päivänä Derbi-tuotevalikoimassa yhdistyvät kaupunkiliikenteen, tieajon ja maastoajon olosuhteisiin soveltuvat ratkaisut.

SYM

Taiwanilainen SYM (SanYang Motors) on yksi maailman suurimmista skoottereiden valmistajista ja se tuottaa vuosittain huimat 600 000 skootteria ja moottoripyörää. Vuodesta 1954 toiminut SYM luottaa tuotannossaan oman osaamisensa laatuun ja myöntääkin yhdessä maahantuojan kanssa skoottereille 4 vuoden takuun.

Vespa

Vespa on paljon enemmän kuin vain skootteri: se on lukemattomien seikkailujen kumppani, heijastus omasta persoonallisuudesta, muotoilun ja teknologian juhlaa. Sukupolvien ajan se on innoittanut vapauteen,se sekoittaa tyylikkyyden ja rohkeuden, sekä lisää vähän arvaamattomuutta ja väriä elämäämme.

Sähköskootterit

Sähköskootterit Niu ja Super Soco merkeiltä. Tyylikäät, huippumodernit ja uraauurtavat sähkömopot energiatehokkaalla BOSCH moottorilla. Sähköskoottereiden käyttökustannukset ovat erittäin edulliset. Tuotteet ovat lähes huoltovapaita ja akun lataaminen täyteen maksaa vain noin 20 senttiä.

Seuraa meitä tulevaisuuteen

Ligier sports

Liikkumisen vapautta tarjoavat Ligierit valmistaa ranskalainen Ligier Group, maailman suurin mopoautojen valmistaja. Jokainen Ligier Groupin valmistaman mopoauto pitää sisällään mopoautomaailman uusinta teknologiaa ja erinomaiseen ajomukavuuteen vaikuttavia ratkaisuja. Myös ajo-ominaisuuksiltaan Ligier Groupin mopoautot edustavat mopoautoilun ehdotonta huippua.

Käytetyt mopot

Laaja valikoima laadukkaita enemmän sekä vähemmän käytettyjä mopoja. Käytettyjen mopojen valikoimasta löytyy myös suoraan liikkeestä löytyvät monepelit, joilla on 0km ajoa alla. Tutustu käytettyjen mopojen ja skoottereiden valikoimaan.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.