Mopot ja skootterit

Mopot ja skootterit

Monipuolinen valikoima koostuu Fantic sekä Drac 50cc mopoista ja enduroista. Uutuutena valikoimassa on Fanticin 125cc kevytmoottoripyörät. Kaupunkiajoon sopivat 50cc Peugeot ja SYM skootterit ja ympäristöystävälliset Genergia, Niu ja Super Soco sähköskootterit.

Fantic Mopot & kevarit

FANTIC 50cc // 125cc

Fanticilla on pitkä historia moottoripyörien valmistamisesta 1968 vuodesta lähtien. Fanticit tehdään Italian Trevisossa Venetsian lähellä. Italialainen design, parhaat osat ja vankka kokemus offroad -maailmasta tekevät Fanticista markkinoiden parhaan tuotteen.

Drac Supermoto

Feel the Race!

Dracien myynti Suomessa alkoi vuonna 2015 ja jo seuraavasta vuodesta lähtien DRAC on ollut Suomen myydyin ja halutuin Supermoto. DRAC on aito Eurooppalainen tuote. Se valmistetaan Espanjassa, Figueressa, Barcelonan pohjoispuolella. Moottoreiksi on valittu kaikkiin 50cc Drac malleihin arvostettu Minarelli AM6 moottorin, sen luotettavuuden ja huoltoystävällisyyden takia.

PEUGEOT SKOOTTERIT

Tule mukaan Peugeot maailmaan!

Peugeot skootterit ovat olleet Suomen markkinoilla jo 28 vuotta ja menestys on ollut koko tuon ajan erittäin vahvaa. Vuonna 2019 jatkoi Peugeot voittokulkuaan ja oli jälleen ylivoimaisesti Suomen myydyin 50cc (ensirekisteröinnit 1-12/2019). Peugeot on osoittanut olevansa vastuuntuntoinen ja edistyksellinen valmistaja, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja arvostettuja. Siksi yhä useampi valitseekin itselleen Peugeotin. Valitse sinäkin, Peugeot!

SYM SKOOTTERIT

SUPPORT YOUR MOMENT.

Taiwanilainen SYM (SanYang Motors) on yksi maailman suurimmista skoottereiden valmistajista ja se tuottaa vuosittain huimat 600 000 skootteria ja moottoripyörää. Vuodesta 1954 toiminut SYM luottaa tuotannossaan oman osaamisensa laatuun ja myöntääkin yhdessä maahantuojan kanssa skoottereille 4 vuoden takuun.

Sähköskootterit

Fantastinen ajokokemus, joka pitää kokea itse.

Genergia, Niu ja Super Soco sähköskootterit ovat ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita, huippumoderneja ja ennen kaikkea tyylikkäitä skoottereita. Sähkömopojen käyttökustannukset ovat erittäin edulliset, sillä akun lataaminen täyteen maksaa vain noin 20 senttiä. Sähköskootterit ovat lähes huoltovapaita ja ne on rakennettu vain parhaista komponenteista.

Ligier sports

SUOMEN HIENOIMMAT MOPOAUTOT

Liikkumisen vapautta tarjoavat Ligierit valmistaa ranskalainen Ligier Group, maailman suurin mopoautojen valmistaja. Jokainen Ligier Groupin valmistaman mopoauto pitää sisällään mopoautomaailman uusinta teknologiaa ja erinomaiseen ajomukavuuteen vaikuttavia ratkaisuja.

Uudet & vaihtomopot

Käytetyt ja suoraan liikkeestä löytyvät mopot

Laaja valikoima laadukkaita enemmän sekä vähemmän käytettyjä mopoja. Käytettyjen mopojen valikoimasta löytyy myös suoraan liikkeestä löytyvät monepelit, joilla on 0km ajoa alla. Tutustu käytettyjen mopojen ja skoottereiden valikoimaan.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.