Mopot ja skootterit

Mopot ja skootterit

Uudet Drac, Peugeot ja SYM skootterit sekä Ligier mopoautot valmiina seikkailuun. Valikoimassa ympäristöystävälliset sähköskootterit Genergia, Niu ja Super Soco merkeiltä. Meiltä myös tarkastetut käytetyt mopot usealta merkiltä. Kun tarvitset suorituskykyä ja ajonautintoa kaikissa tilanteissa, niin kaupungin kaduille kuin off-road maastoajoon, löydät laajasta mopo valikoimasta menopelin, joka sopii juuri sinun ajotyylillesi sekä harrastukseesi. Tule ihastumaan laadukkaisiin ja näyttäviin mopoihin! Valikoimista löydät supermotot, endurot, skootterit ja sähköskootterit. Nämä kaikki löydät samasta osoitteesta Vasaratie 2, 90410 Oulu.

Drac Supermoto

Dracien myynti Suomessa alkoi vuonna 2015 ja jo seuraavasta vuodesta lähtien DRAC on ollut Suomen myydyin ja halutuin Supermoto. Vuonna 2019 DRAC jatkoi voittokulkuaan olleen jälleen paalupaikalla markkinajohtajana (ensirek 1-12/2019). DRAC on aito Eurooppalainen tuote. Se valmistetaan Espanjassa, Figueressa, Barcelonan pohjoispuolella. Moottoreiksi on valittu kaikkiin 50cc Drac malleihin arvostettu Minarelli AM6 moottorin, sen luotettavuuden ja huoltoystävällisyyden takia.

PEUGEOT SKOOTTERIT

Peugeot skootterit ovat olleet Suomen markkinoilla jo 28 vuotta ja menestys on ollut koko tuon ajan erittäin vahvaa. Vuonna 2019 jatkoi Peugeot voittokulkuaan ja oli jälleen ylivoimaisesti Suomen myydyin 50cc (ensirekisteröinnit 1-12/2019). Peugeot on osoittanut olevansa vastuuntuntoinen ja edistyksellinen valmistaja, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja arvostettuja. Siksi yhä useampi valitseekin itselleen Peugeotin. Valitse sinäkin, Peugeot!

SYM

Taiwanilainen SYM (SanYang Motors) on yksi maailman suurimmista skoottereiden valmistajista ja se tuottaa vuosittain huimat 600 000 skootteria ja moottoripyörää. Vuodesta 1954 toiminut SYM luottaa tuotannossaan oman osaamisensa laatuun ja myöntääkin yhdessä maahantuojan kanssa skoottereille 4 vuoden takuun.

Sähköskootterit

Genergia, Niu ja Super Soco sähköskootterit ovat ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita, huippumoderneja ja ennen kaikkea tyylikkäitä skoottereita. Sähkömopojen käyttökustannukset ovat erittäin edulliset, sillä akun lataaminen täyteen maksaa vain noin 20 senttiä. Sähköskootterit ovat lähes huoltovapaita ja ne on rakennettu vain parhaista komponenteista.

Ligier sports

Liikkumisen vapautta tarjoavat Ligierit valmistaa ranskalainen Ligier Group, maailman suurin mopoautojen valmistaja. Jokainen Ligier Groupin valmistaman mopoauto pitää sisällään mopoautomaailman uusinta teknologiaa ja erinomaiseen ajomukavuuteen vaikuttavia ratkaisuja. Myös ajo-ominaisuuksiltaan Ligier Groupin mopoautot edustavat mopoautoilun ehdotonta huippua.

Käytetyt mopot

Laaja valikoima laadukkaita enemmän sekä vähemmän käytettyjä mopoja. Käytettyjen mopojen valikoimasta löytyy myös suoraan liikkeestä löytyvät monepelit, joilla on 0km ajoa alla. Tutustu käytettyjen mopojen ja skoottereiden valikoimaan.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.