Search
Close this search box.

Moottoripyörät

Moottoripyörät

Uudet BMW Motorrad, Harley-Davidson, Kawasaki ja Suzuki moottoripyörät sekä tarkastetut käytetyt moottoripyörät usealta merkiltä. Lähdet sitten seikkailulle maastoon tai työmatkalle kaupungin poikki, löydät laajasta valikoimasta moottoripyörän joka sopii juuri sinun ajotyylillesi. Tule ihastumaan teknisiin ratkaisuihin ja hiottuihin yksityiskohtiin, kaikki moottoripyörät löydät samasta osoitteesta Vasaratie 2, 90410 Oulu.

BMW Motorrad

BMW Motorrad

Suunnitteletko matkaa maailman ääriin tai harjoittelujaksoa kilparadalla? Aiotko ostaa erikoisvalmisteisen loistoluokan matkapyörän tai virtaviivaisen asfalttikiitäjän?  Jokainen moottoripyöräilijä löytää BMW:n valikoimasta juuri itselleen sopivan ajokin.

Harley-Davidson

Harley-Davidson

Satulassa voit hengittää syvempään, hymyillä leveämmin ja sydämesikin hakkaa kovempaa. Velvoitteet häviävät sitä mukaa kuin kilometrejä kertyy. Ajaminen Harley‑Davidson®-moottoripyörällä voi tehdä viikonlopustasi eeppisen.

Kawasaki

Kawasaki

Kawasakin omistajalle ei kaukainenkaan kohde ole kaukana. Hauskuus ja ajomukavuus on viety äärimmilleen, joka takaa rennon ja nautinnollisen ajokokemuksen joka kerta kun annat sille mahdollisuuden.

Suzuki

Suzuki

Luvassa on upeaa muotoilua ja täydellistä suorityskykyä niille, jotka arvostavat ainutlaatuisen moottoripyörän omistamista. Suzuki moottoripyörät on tehty kuljettajille, jotka rakastavat ajamista!

uudet & vaihtopyörät

Käytetyt ja suoraan liikkeestä löytyvät moottoripyörät

Laaja valikoima laadukkaita enemmän sekä vähemmän käytettyjä moottoripyöriä. Käytettyjen moottoripyörien valikoimasta löytyy myös suoraan liikkeestä löytyvät prätkät, joilla on 0 km ajoa alla. Tutustu uusien ja käytettyjen moottoripyörien valikoimaan.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Katso henkilökohtaiset yhteystiedot