Moottoripyörät

Moottoripyörät

Uudet BMW Motorrad, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki ja Suzuki moottoripyörät sekä tarkastetut käytetyt moottoripyörät usealta merkiltä. Lähdet sitten seikkailulle maastoon tai työmatkalle kaupungin poikki, löydät laajasta moottoripyörä valikoimasta moottoripyörän joka sopii juuri sinun ajotyylillesi. Tule ihastumaan teknisiin ratkaisuihin ja hiottuihin yksityiskohtiin, kaikki moottoripyörät löydät samasta osoitteesta Vasaratie 2, 90410 Oulu.

BMW MOTORRAD

Suunnitteletko matkaa maailman ääriin tai harjoittelujaksoa kilparadalla? Aiotko ostaa erikoisvalmisteisen loistoluokan matkapyörän tai virtaviivaisen asfalttikiitäjän?  Jokainen moottoripyöräilijä löytää BMW:n valikoimasta juuri itselleen sopivan ajokin.

HARLEY-DAVIDSON

Satulassa voit hengittää syvempään, hymyillä leveämmin ja sydämesikin hakkaa kovempaa. Velvoitteet häviävät sitä mukaa kuin kilometrejä kertyy. Ajaminen Harley‑Davidson®-moottoripyörällä voi tehdä viikonlopustasi eeppisen.

HONDA

Riippumatta siitä kuinka haluat viettää aikaa, Honda moottoripyörissä on asennetta ja tyyliä arkipäivien työmatkoille sekä viikonlopun mukavaan kruisailuun kaupungilla ja maantiellä. Vain mielikuvitus on rajana.

KAWASAKI

Kawasakin omistajalle ei kaukainenkaan kohde ole kaukana. Hauskuus ja ajomukavuus on viety äärimmilleen, joka takaa rennon ja nautinnollisen ajokokemuksen joka kerta kun annat sille mahdollisuuden.

SUZUKI

Luvassa on upeaa muotoilua ja täydellistä suorityskykyä niille, jotka arvostavat ainutlaatuisen moottoripyörän omistamista. Suzuki moottoripyörät on tehty kuljettajille, jotka rakastavat ajamista!

KÄYTETYT MOOTTORIPYÖRÄT

Laaja valikoima laadukkaita enemmän sekä vähemmän käytettyjä moottoripyöriä. Käytettyjen moottoripyörien valikoimasta löytyy myös suoraan liikkeestä löytyvät prätkät, joilla on 0km ajoa alla. Tutustu käytettyjen moottoripyörien valikoimaan.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.