• Euro Motor Center Oy
  • 08 534 6500
  • emc@emc24.fi
  • FB
  • IG

EMC Synttäriviikko 23.-30.4.

synttribannerit10

EMC Synttäriviikko 23.-30.4.

Varma kevään merkki eli EMC:n synttärit ovat taas täällä! Juhlistamme 25 vuotista matkaamme 30.4. saakka!

HYVÄ MATKA JÄTTÄÄ JÄLJEN

Tasan 25 vuotta sitten Euro Motor Center avasi ovensa ensimmäisen kerran. Tuohon kahteenkymmeneen viiteen vuoteen mahtuu monta myytyä moottoripyörää, mopoa, mönkijää, kelkkaa, varaosaa, ajovarustetta ja ennenkaikkea iloisia kohtaamisia joista jokainen on jättänyt jäljen.

Neljännesvuosisadan aikana EMC:stä on kasvanut Suomen suurin yksittäinen moottoripyöräliike vaikka maantieteellisesti ollaankin aika pohjoisessa. Mutta voihan se olla myös etu että sijaintimme on keskeinen Suomi-neidon vartalolla. Itse viestimmekin monesti olevamme puolen Suomen prätkäliike, meillehän on lähes yhtä lyhyt (tai pitkä) matka niin Utsjoelta kuin Hangostakin.

Me olemme aina halunneet mennä eteenpäin ja kehittyä yrityksenä tällä kilpaillulla ja tuulisellakin toimialalla. Meille työmme on intohimo, sillä lähes kaikki työntekijämme harrastavat edustamiamme lajeja myös työajan ulkopuolella. Tästä syystä kehtaammekin sanoa olevamme alan asiantuntijoita. Tätä nykyä meitä EMC:läisiä työskentelee ympärivuotisesti jo 18.

Tälle kaudelle yrityksemme käyttöön valmistui 800m2 uusia myymälä- ja varastotiloja sekä logistiikan tehostamiseksi 300m2 ulkohallitilaa ja uudet lastauslaiturit.

Lupaamme myös kehittyä ja uudistua jatkossa.
Kiitos asiakkaillemme iloista, nauruista, hyvistä kokemuksista, reissuista, tarinoista ja ennenkaikkea elämyksistä joita jaatte kanssamme. Näissä tarinoissa haluamme olla mukanasi myös tulevaisuudessa ja mottomme mukaisesti “pitää tiellä” sinut ja matkakumppanisi.

Matka jatkuu.


SYNTTÄRIVIIKON TARJOUKSIA

JA PALJON MUITA TARJOUKSIA MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Tarjoukset voimassa myymälässä ja verkkokaupassa 30.4. saakka  tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Koskee varastossa olevia tuotteita. alennus lasketaan normaalihinnoista.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on google

Uusimmat Uutiset

kesäkampanja Euro motor center

Kesäkampanja uuden mp ostajalle

Kesäkampanjana 1.6.-4.7.2020 uuden moottoripyörän ostajalle 3 yötä (3 x 2hh aamiaisella) vapaavalintaisessa Lapland Hotels –kohteessa.

EMC AJOILLAT

Ajoiltoihin ovat kaikki tervetulleita, merkistä ja mallista riippumatta! Ajoillassa on myös mahdollista testata koeajopyöriämme. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää kun saavut paikalle.

Koeajo moottoripyörät 2020

Euro Motor Centerin koeajomoottoripyörien valikoimassa on tänäkin vuonna paljon moottoripyöriä koeajettavana. Tule EMC:lle kokemaan ja koeajaamaan hienoja moottoripyöriä.

Kategoriat

Kategoriat

TILAA UUTISKIRJE