EMC Synttäriviikko 23.-30.4.

synttribannerit10

EMC Synttäriviikko 23.-30.4.

Varma kevään merkki eli EMC:n synttärit ovat taas täällä! Juhlistamme 25 vuotista matkaamme 30.4. saakka!

HYVÄ MATKA JÄTTÄÄ JÄLJEN

Tasan 25 vuotta sitten Euro Motor Center avasi ovensa ensimmäisen kerran. Tuohon kahteenkymmeneen viiteen vuoteen mahtuu monta myytyä moottoripyörää, mopoa, mönkijää, kelkkaa, varaosaa, ajovarustetta ja ennenkaikkea iloisia kohtaamisia joista jokainen on jättänyt jäljen.

Neljännesvuosisadan aikana EMC:stä on kasvanut Suomen suurin yksittäinen moottoripyöräliike vaikka maantieteellisesti ollaankin aika pohjoisessa. Mutta voihan se olla myös etu että sijaintimme on keskeinen Suomi-neidon vartalolla. Itse viestimmekin monesti olevamme puolen Suomen prätkäliike, meillehän on lähes yhtä lyhyt (tai pitkä) matka niin Utsjoelta kuin Hangostakin.

Me olemme aina halunneet mennä eteenpäin ja kehittyä yrityksenä tällä kilpaillulla ja tuulisellakin toimialalla. Meille työmme on intohimo, sillä lähes kaikki työntekijämme harrastavat edustamiamme lajeja myös työajan ulkopuolella. Tästä syystä kehtaammekin sanoa olevamme alan asiantuntijoita. Tätä nykyä meitä EMC:läisiä työskentelee ympärivuotisesti jo 18.

Tälle kaudelle yrityksemme käyttöön valmistui 800m2 uusia myymälä- ja varastotiloja sekä logistiikan tehostamiseksi 300m2 ulkohallitilaa ja uudet lastauslaiturit.

Lupaamme myös kehittyä ja uudistua jatkossa.
Kiitos asiakkaillemme iloista, nauruista, hyvistä kokemuksista, reissuista, tarinoista ja ennenkaikkea elämyksistä joita jaatte kanssamme. Näissä tarinoissa haluamme olla mukanasi myös tulevaisuudessa ja mottomme mukaisesti “pitää tiellä” sinut ja matkakumppanisi.

Matka jatkuu.


SYNTTÄRIVIIKON TARJOUKSIA

JA PALJON MUITA TARJOUKSIA MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA!

Tarjoukset voimassa myymälässä ja verkkokaupassa 30.4. saakka  tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Koskee varastossa olevia tuotteita. alennus lasketaan normaalihinnoista.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Uusimmat Uutiset

EMC Roadshow 2022 koeajo

EMC Roadshow 2022

EMC Roadshow 26.-28.5.2022 Tervetuloa koeajamaan kauden kuumimmat uutuusmoottoripyörät. Katso koeajokiertueen koeajomoottoripyörät, paikkakunnat ja aikataulu.

Suuri kevätnäyttely 18.-20.3.2022

Suuri kevätnäyttely järjestetään 18.– 20.3. Tervetuloa myymälään tutustumaan uutuuslaitteisiin, hyödyntämään laite- ja ajovarustetarjouksia sekä nauttimaan kanssamotoristien seurasta Oulun Vasaraperälle.

Kategoriat

Kategoriat

TILAA UUTISKIRJE