Kauden avausnäyttely

Kauden 2023 avausnäyttelyssä esittelyssä kevään kuumimmat vene-, mönkijä- ja moottoripyöräuutuudet ja hurja 0% korkotarjous kaikkiin uusiin laitteisiin!

Esillä myös moottoripyörien lisävarusteita, ajovarusteuutuuksia sekä talo täynnä tarjouksia ja kampanjoita!

Lauantaina tarjolla myös makkaraa, paistajina H.O.G. North Chapter

Nyt on aika laittaa talvi pakettiin ja kääntää katse kohti kesää!
Tervetuloa kaupoille ja morjestamaan kanssamotoristeja!

Näyttelypaikka

Kauden 2023 avausnäyttely järjestetään tutussa paikassa, Euro Motor Centerin ison puolen myymälässä, josta löydät laitteet, ajovarusteet ja väliaikaisesti myös avausnäyttelyn kampanja tarvikkeet ja lisävarusteet.

Tervetuloa Oulun Vasaraperälle, Vasaratie 2, 90410

Yhteystiedot

24.-25. helmikuuta

Pidennämme avuasnäyttelyn ajaksi lauantain aukioloaikojamme, jolloin olemme avoinna 25.2. lauantaina klo 10-15. Perjantaina 24.2. olemme avoinna normaalisti 10-17 asti. Kauden 2023 avausnäyttelyn aukioloajat:

Ma-Pe 10-17 ja La 10-15

Sijainti

EURO MOTOR CENTER
VASARATIE 2, 90410 OULU

Kampanjat ja tarjoukset

Laitetarjoukset

Kaikkiin uusiin laitteisiin rahoituskorko 0%!

Tehdään haaveistasi totta! Tarjoamme sinulle kaikkiin uusiin laitehankintoihin ajalla 24.-28.2. rahoitustarjousta, jonka korko on 0% (norm. 5,99-6,99%)! Avausmaksu 0€, Tilinhoito 12,50€/kk. 
Laina-aika 30-40kk, Lainasumma max 25 000€.

Tarjous koskee uusia ajamattomia laitteita ja vain 24.-28.2. sovittuja kauppoja.

Tutustu valikoimaan ja ota meihin yhteyttä tai tule visiitille myymälään.

Moottoripyörät

Uusiin moottoripyöriin ja ennakkokauppoihin korko 0% / 40kk ! Tilaa nyt ja varmista paras rahoitusehto sekä pyörän saatavuus kevääksi!

Veneet & perämoottorit

Vesille kesällä, muttei menopeliä tai hevosvoimia? Hyödynnä nyt rahoitustarjous!

Mönkijät

Mönkijän hankinta ei jää nyt rahasta kiinni, sillä tarjoamme sinulle rahoitusta 0% korolla!

Sähköpolkupyörät

Huippupyörät huippukuskeille! Retkeilyyn sekä työmatkoille sopivat maastosähköpyörät. FANTIC sähköpyörä valikoimasta löydät huippupyöriä vaativankin kuljettajan makuun. Valikoimissa myös rakastettu Fat Sport -malli. Tule tutustumaan ja ihastu!

Mopot & skootterit

Monipuolinen valikoima koostuu laadukkaista sekä tyylikkäistä mopoista ja skoottereista. Meiltä löydät Fantic sekä Drac supermotot, kaupunkiajoon sopivat 50cc Peugeot ja SYM skootterit ja ympäristöystävälliset TROMOX ja Super Soco sähköskootterit.

Esimerkki laskelma 10 000 euron luotolle: Luottoaika on 40 kk, kun kuukausierä on 262,50 euroa. Luottokustannukset 10 000€ luotolle ovat: Tilinavausmaksu 0€, tilinhoitomaksut 500,00€, korot 0,00€, luottokustannukset yhteensä 500,00 eur, luottohinta yhteensä 10 500,00€. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu ns. todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki luoton käytöstä aiheutuvat kustannukset on 10 000 euron luotolle 2,92 %.

Tarvitsetko pidemmän rahoitusajan?

Jos haluat tarjouksen pidemmästä rahoituksesta sekin onnistuu! Myyjämme laskee sinulle tarjouksen.

Mopon ostajalle

Kappa / Nitro kypärä kaupan päälle uuden mopon ostajalle

Anna rakkaallesi parempi pinta.

Pinnoita se Korrek kestopinnoituksella

-20% alennus kaikista huoltotöistä korrek Evo kestopinnoituksen ostaneille

Teetä moottoripyörääsi KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo -kestopinnoitus saat -20% kaikista valitsemistasi huoltotöistä! Myös huollon alkuperäisosista. 

EVO -pinnoite hylkii likaa ja vettä tehokkaasti ja se kestää jopa viisivuotta. Soveltuu lähes kaikille moottoripyörien pinnoille sekä myös teippipinnoille. Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen arviointiin!  -20% alennus ei koske talvisäilytystä tai jo aiemmin tilattuja töitä.

Lisävarusteet & Ajovarusteet

Alennukset ja kampanjat

Motul pesupaketti

Motul MC Care-tuotteiden kuukauden pakettituote helmikuulle: E1 Wash & Wax + E5 Shine & Go yhteensä 19€! ovh. 27€ Motul E1 Wash & Wax on kuivapesuaine ja Motul E5 Shine & Go on muoviosien puhdistusaine 400ml pumppupullossa.

Öljyn ostajalle tarvikesuodatin 0€

Ostaessasi Motul 5100 tai 7100 4L öljyn, saat tarvike-öljynsuodattimen kaupan päälle! Tämän tarjouksen voit hyödyntää vasaratie 6, varaosamyymälän puolella. Psst! varaosamme ovat muuttaneet isolta puolelta parkkipaikan toiselle puolelle.

Talviale huipentuu

Talviale on käynnissä myymälässä ja verkkokaupassa. Alennukset jopa -70%! Alessa mm. varaosia ja tarvikkeita, kelkkavarusteet ja poistuvat MP-ajovarusteet poistohinnoin! Lisävarusteita, Moottoripyörän akkuja sekä Michelin renkaita. Tule tekemään löytöjä paikan päälle tai verkkokauppaan.

Kappa ennakkokampanja

Tilaa laukkusarja pyörääsi ennakkoon ja saat sen -25% alennuksella! tutustu näyttävään Kappa mallistoon joko verkkokaupassamme tai tule visiitille myymälään.

Ennakkotilauksissa sinua palvelee varaosat:
08 534 6510​ tai lähetä meille sähköpostia varaosat@emc24.fi ajalla 24.- 25.2.

Rukka uutuudet esittelyssä

Muutama Rukka uutuus on saapunut myymälään, tervetuloa tutustumaan!