Lumelle kyytiä kampanja

lumelle kyytiä cfmoto kampanja

Lumelle kyytiä kampanja

lumelle kyytiä mönkijä kampanja tarjous

Hyödynnä nyt LUMELLE KYYTIÄ kampanja, jolla saat näihin CFMoto malleihin
Iron Baltic puskulevysarjan kaupan päälle (Arvo 764€)
Voimassa 31.1. asti

Voimassa vain rajoitetun erän!

Vahvalla 495cc moottorilla varustettu CFORCE 520 tarjoaa erinomaista suorituskykyä. Vakuuttava ja monipuolinen laite tuo iloa ja hyötyä vapaa-aikaan ja toimii näppäränä apuna ulkoaskareissa. Vinssi, vetokuula ja EPS-ohjaustehostin kuuluvat camo-version vakiovarusteluun.

Tehokkaan 580 cc -moottorin ja korkean maavaransa ansiosta CFORCE 600 sopii hyvin myös vaikeampaan maastoon. Se tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen ja auttaa tarvittaess myös työaskareissa. Erinomainen valinta vaativalle käyttäjälle joka on vailla tehokasta ja käytännöllistä mönkijää. Väkivahva, hyvin varusteltu malli sisältää mm. sähköisest säätyvän polttoaineen suihkutuksen, alumiiniset vanteet ja malli on saatavilla ohjaustehostimella varustettuna (EPS).

CFORCE 820 on varsinainen voimanpesä ja sopiva hyöty- ja huvikäyttöön. Suuresta, 800 cc:n moottoritilavuudesta huolimatta CFORCE 820 on helppokäyttöinen ajoneuvo, joka kulkee ketterästi vaikeimmissakin maastoissa. On monta syytä tykästyä tähän 63 hv:n maksimiteholla, nelivedolla, tasauspyörästön lukolla ja 26” maastorenkailla varustettuun laitteeseen. Lisäksi CFORCE 820 näyttää tyylikkäältä ja siinä on mukavasti tilaa myös matkustajalle.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Kategoriat

Kategoriat

TILAA UUTISKIRJE