Search
Close this search box.

Mönkijäpäivä 18.9. klo 10-15

Mönkijäpäivä 18.9. klo 10-15

@Peuhu, Peuhuntie 194, 90460 Oulunsalo.

Euro Motor Center järjestää kokoperheen mönkijäpäivän Oulunsalon Peuhussa lauantaina 18.9. klo 10-15. Koeajossa on mm. CFMOTO:n väkivahva UFORCE 1000, uutuusmalli ZFORCE 1000 sport ja perinteisiä CFORCE -malleja. Kaikissa malleissa on huipputason ominaisuuksia vakiona! Tarjolla on myös makkaraa ja kahvia.

Esittelyssä myös mönkijän lisävarusteita, kuten puskulevyjä ja tukkikärryt.

Tervetuloa testaamaan CFMOTO malleja niin maastossa kuin maantiellä, Peuhuntie 194, 90460 Oulunsalo

CFMOTO MÖNKIJÄT

Etsitpä tehokasta työkonetta, tai kaipaat adrenaliinia päivääsi, tutustu kattavaan CFMOTO valikoimaan eli CFORCE-, UFORCE- ja ZFORCE-mallistoihin. Huomaat, että valitessasi CFMOTO:n, saat premium-tason ominaisuuksia vakiona sekä laadukkaita lisävarusteita ja tarvikkeita, joiden avulla teet mönkijästäsi monipuolisen työkoneen ympärivuotiseen käyttöön.

CFMOTO:n suorituskykyiset laitteet ovat ajomukavuudeltaan erinomaisia ja suoriutuvat moitteetta myös vaikeissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Niiden voittamaton laatu ja kilpailukykyiset hinnat tarjoavat täydellisen valikoiman 400–1 000-kuutioisia ATV-, UTV- ja SSV-malleja. Kaikki mallit ovat rekisteröitävissä kahdelle henkilölle ja saatavana T1A/T3A ja T1B/T3B malleina eli niillä voi ajaa parhaimmillaan 60 km/h tieliikenteessä.

Kaikissa malleissa on vakiona erikoismuotoiltu nestejäähdytteinen 4-tahtimoottori, neliveto, elektroninen polttoaineruiskutus, hydrauliset levyjarrut ja elektroninen tasauspyörästön lukko, jykevät maastorenkaat, 12v. ulosotto, eteen asennettu vinssi, vetokuula ja alumiinivanteet.

Tutustu CFMOTO malleihin

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat uutiset ja tarjoukset tietoosi aina ensimmäisenä!