• Euro Motor Center Oy
 • 08 534 6500
 • emc@emc24.fi
 • FB
 • IG

Uudet R 1250 GS ja R 1250 RT

r1250gsandr1250rt

Uudet R 1250 GS ja R 1250 RT

Uusi BMW R 1250 GS ja R 1250 RT – Moottoripyöräilyn uusi ulottuvuus.

Yli 35 vuoden ajan BMW GS- ja RT-malleissa varustettu flat-twin-boxer-moottori on erottuva, voimakas ja luotettava käyttövoima, on sitten kyseessä lyhyt pyrähdys tai pidempi matka. Yli 25 vuoden ajan BMW Motorrad on käyttänyt 4-venttiilitekniikkaa yhdistettynä elektroniseen polttoaineen ruiskutukseen ja katalysaattoritekniikkaan parhaan mahdollisen tehon ja vääntömomentin saavuttamiseksi.

Edistyksellinen boxerimoottori BMW ShiftCam -teknologialla (muuttuva venttiilin ajoitus), lisää moottorin kierroslukualueen kokoa, pienentää päästöjä ja polttoaineen kulutusta sekä optimoi moottorin käyntiä pehmeämmäksi.

Edistyksellisen boxeritekniikan ansiosta uusi R 1250 GS ja R 1250 RT saavuttavat uuden voiman ja vääntömomentin. Tämä mahdollisti myös moottorin käyntialueen optimoinnin ja hienosäädön – erityisesti alemmilla kierrosnopeusalueilla. Lisäksi uusi moottori tarjoaa paremman polttoainetaloudellisuuden sekä erityisen äänimaailman. Tätä tarkoitusta varten BMW ShiftCam -tekniikkaa on käytetty ensimmäisen kerran BMW Motorrad -moottoreiden sarjatuotannossa: tämä mahdollistaa venttiilien ajoitusten muutoksen imupuolella. Lisäksi imu-nokka-akselit on suunniteltu kahden imuventtiilin asynkroniseen avaamiseen, jolloin tuoretta polttoaineseosta pääsee oikeanlaisella pyörteellä kammioon ja siten edesauttaa tehokkaampaa palamista. Muut tekniset muutokset moottoriin liittyvät nokka-akselistoon – nyt käytetään hammastettua ketjua (aiemmin rullaketju) – optimoitu öljynsyöttö, kaksoisruiskutusjärjestelmä ja uusi pakoputkisto.LUE LISÄÄ BMW:N LEHDISTÖTIEDOTTEESTA

Vakiovarusteina mm. TFT-näyttö, ASC ajonvakautusjärjestelmä, lämpökahvat, mäkilähtöavustin, LED ajovalot sekä 2 ajomoodia (RAIN & ROAD).

Tehdaslisävarusteina voi ostaa lisäksi mm. seuraavia varusteita:

 • Laajennetut ajomoodit (Riding modes PRO + ABS PRO)
 • Dynamic Traction Control DTC
 • Dynamic Brake Control DBC (uusi jarruavustin)

Uudet näyttävät värit:
Blackstorm metallic ja Cosmic Blue metallic
Sekä erikoisversiot:
R 1250 GS Exclusive (Blackstorm metallic / Night Black)
R 1250 GS HP (Light White/Racing Blue metallic/Racing Red)

Hinta alk. 23 300€

Pyydä tarjous:
085346550 / mpmyynti@emc24.fi

Vakiovarusteina mm. TFT-näyttö, ASC ajonvakautusjärjestelmä, lämpökahvat, mäkilähtöavustin sekä Riding modes PRO + ABS PRO.

Tehdaslisävarusteina voi ostaa lisäksi mm. seuraavia varusteita:

 • Dynamic Traction Control DTC
 • Dynamic Brake Control DBC (uusi jarruavustin)
 • Dynamic ESA
 • LED päiväajovalo

Uudet näyttävät värit:
Alpine White
Sekä erikoisversiot:
R 1250 RT Option 719 (Blue Planet metallic tai Sparkling Storm metallic)
R 1250 RT Sport (Mars Red metallic / Slate Dark metallic matt)
R 1250 RT Elegance (Carbon Black metallic)

Hinta alk. 25 200€

Pyydä tarjous:
085346550 / mpmyynti@emc24.fi

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on google

Uusimmat Uutiset

kesäkampanja Euro motor center

Kesäkampanja uuden mp ostajalle

Kesäkampanjana 1.6.-4.7.2020 uuden moottoripyörän ostajalle 3 yötä (3 x 2hh aamiaisella) vapaavalintaisessa Lapland Hotels –kohteessa.

EMC AJOILLAT

Ajoiltoihin ovat kaikki tervetulleita, merkistä ja mallista riippumatta! Ajoillassa on myös mahdollista testata koeajopyöriämme. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää kun saavut paikalle.

Koeajo moottoripyörät 2020

Euro Motor Centerin koeajomoottoripyörien valikoimassa on tänäkin vuonna paljon moottoripyöriä koeajettavana. Tule EMC:lle kokemaan ja koeajaamaan hienoja moottoripyöriä.

Kategoriat

Kategoriat

TILAA UUTISKIRJE