Uudet R 1250 GS ja R 1250 RT

Uudet R 1250 GS ja R 1250 RT

Uusi BMW R 1250 GS ja R 1250 RT – Moottoripyöräilyn uusi ulottuvuus.

Yli 35 vuoden ajan BMW GS- ja RT-malleissa varustettu flat-twin-boxer-moottori on erottuva, voimakas ja luotettava käyttövoima, on sitten kyseessä lyhyt pyrähdys tai pidempi matka. Yli 25 vuoden ajan BMW Motorrad on käyttänyt 4-venttiilitekniikkaa yhdistettynä elektroniseen polttoaineen ruiskutukseen ja katalysaattoritekniikkaan parhaan mahdollisen tehon ja vääntömomentin saavuttamiseksi.

Edistyksellinen boxerimoottori BMW ShiftCam -teknologialla (muuttuva venttiilin ajoitus), lisää moottorin kierroslukualueen kokoa, pienentää päästöjä ja polttoaineen kulutusta sekä optimoi moottorin käyntiä pehmeämmäksi.

Edistyksellisen boxeritekniikan ansiosta uusi R 1250 GS ja R 1250 RT saavuttavat uuden voiman ja vääntömomentin. Tämä mahdollisti myös moottorin käyntialueen optimoinnin ja hienosäädön – erityisesti alemmilla kierrosnopeusalueilla. Lisäksi uusi moottori tarjoaa paremman polttoainetaloudellisuuden sekä erityisen äänimaailman. Tätä tarkoitusta varten BMW ShiftCam -tekniikkaa on käytetty ensimmäisen kerran BMW Motorrad -moottoreiden sarjatuotannossa: tämä mahdollistaa venttiilien ajoitusten muutoksen imupuolella. Lisäksi imu-nokka-akselit on suunniteltu kahden imuventtiilin asynkroniseen avaamiseen, jolloin tuoretta polttoaineseosta pääsee oikeanlaisella pyörteellä kammioon ja siten edesauttaa tehokkaampaa palamista. Muut tekniset muutokset moottoriin liittyvät nokka-akselistoon – nyt käytetään hammastettua ketjua (aiemmin rullaketju) – optimoitu öljynsyöttö, kaksoisruiskutusjärjestelmä ja uusi pakoputkisto.LUE LISÄÄ BMW:N LEHDISTÖTIEDOTTEESTA

Vakiovarusteina mm. TFT-näyttö, ASC ajonvakautusjärjestelmä, lämpökahvat, mäkilähtöavustin, LED ajovalot sekä 2 ajomoodia (RAIN & ROAD).

Tehdaslisävarusteina voi ostaa lisäksi mm. seuraavia varusteita:

  • Laajennetut ajomoodit (Riding modes PRO + ABS PRO)
  • Dynamic Traction Control DTC
  • Dynamic Brake Control DBC (uusi jarruavustin)

Uudet näyttävät värit:
Blackstorm metallic ja Cosmic Blue metallic
Sekä erikoisversiot:
R 1250 GS Exclusive (Blackstorm metallic / Night Black)
R 1250 GS HP (Light White/Racing Blue metallic/Racing Red)

Hinta alk. 23 300€

Pyydä tarjous:
085346550 / mpmyynti@emc24.fi

Vakiovarusteina mm. TFT-näyttö, ASC ajonvakautusjärjestelmä, lämpökahvat, mäkilähtöavustin sekä Riding modes PRO + ABS PRO.

Tehdaslisävarusteina voi ostaa lisäksi mm. seuraavia varusteita:

  • Dynamic Traction Control DTC
  • Dynamic Brake Control DBC (uusi jarruavustin)
  • Dynamic ESA
  • LED päiväajovalo

Uudet näyttävät värit:
Alpine White
Sekä erikoisversiot:
R 1250 RT Option 719 (Blue Planet metallic tai Sparkling Storm metallic)
R 1250 RT Sport (Mars Red metallic / Slate Dark metallic matt)
R 1250 RT Elegance (Carbon Black metallic)

Hinta alk. 25 200€

Pyydä tarjous:
085346550 / mpmyynti@emc24.fi

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Uusimmat Uutiset

Kategoriat

Kategoriat

TILAA UUTISKIRJE