Search
Close this search box.

Koko perheen syyspäivä 8.10.

syyspäivä koeajopäivä oulunsalo Peuhu

Koko perheen syyspäivä 8.10.

Koeajopäivä @Oulunsalon Peuhussa 8.10. klo 10-15

Tule viettämään mukava syyspäivä koeajojen merkeissä Oulunsalon Peuhuun! Koeajettavissa CFMOTO mönkijöitä ja Fantic maastosähköpyöriä. Lapsille luvassa mönkijäajelua KAYO minimönkijöillä.  CFMOTO:n ja Iron Balticin edustajat paikalla. Esittelyssä laadukkaat sekä kestävät Iron Baltic mönkijöiden lisävarusteet. Tarjolla kahvia ja makkaranpaistoa. Tuo mukanasi omat ajovarusteet.

Koeajettavissa CFMOTO mönkijät ja KAYO minimönkijät

CFMOTO – mönkijät huvi- sekä hyötyajoon.

CFMOTO on Euroopan myydyin ATV-merkki! Ne ovat hinta-/laatusuhteeltaan ylivoimaisia mönkijöitä ja kaikki mallit on saatavana T1A/T3A ja T1B/T3B malleina eli niillä voi ajaa parhaimmillaan 60km/h tieliikenteessä.

Tuomme koeajettavaksi läpileikkauksen CFMOTO mallistosta, joka kattaa CFORCE-sarjan mönkijät, jotka ovat suunniteltu etenemään vaivattomasti kaikenlaisissa maastoissa. UFORCE -sarjan joka koostuu UTV koppimönkijöistä, joissa on tehoa ja voimaa työhön sekä vapaa-aikaan. Sekä ZFORCE rinnakkainistuttavat traktorimönkijät, jotka etenevät loistavien ajo-ominaisuuksiensa ansiosta ketterästi haastavissa maastoissa ja mahdollistavat adventure-henkisen ajonautinnon.

Syyspäivän CFMOTO koeajomönkijät

Testaa syyspäivillä CFMOTO:n uutuus UTV mönkijä: UFORCE 600! koppimönkijä, jossa on monipuolisuutta, suorituskykyä ja voimaa! Älykkäillä ominaisuuksilla ja vankalla rakenteella varustettu UFORCE 600 on äärimmäisen luotettava työkaveri kaikissa sääolosuhteissa. Koeajoissa mukana myös UFORCE 1000, ZFORCE 550 ja CFORCE 1000.

Mönkijäajelua lapsille KAYO minimönkijöillä

KAYO valmistaa helppokäyttöisiä 70-180 kuutioisia minimönkijöitä, jotka on suunniteltu erityisesti nuorelle kuskille. Sähköstartin ansiosta lapsi saa mönkijän helposti käyntiin ja virta-avaimella voi myös tarvittaessa rajoittaa nopeutta.

Iron Balticin edustaja paikalla ja esittelyssä Iron Baltic -mönkijän lisävarusteet

Varustele mönkkärisi kesämökillesi tai metsäkäyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla. Tukkien kuljettaminen ja lumihommat hoituvat näppärästi mönkijällä ja CFMOTO laitteisiin löydät kauttamme paljon laadukkaita lisävarusteita ja tarvikkeita, jotka sopivat näihin hommiin. Syyspäivillä mukana Iron Baltic edustaja, joka mielellään kertoo sinulle Iron Baltic lisävarusteista jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Iron Baltic lisävarusteet 2022

Iron Baltic – ATV ja UTV lisävarusteet

Iron Balticilla on kattava valikoima laadukkaita lisävarusteita ja tarvikkeita kaikkiin ATV-laitteisiin.

Euroopan suurin mönkijöiden lisävarusteiden ja lisälaitteiden valmistaja, jolla on yli 200 mallikohtaista tuotetta yleismallisten tuotteiden lisäksi. Iron Baltic myös testaa ja suunnittelee valtaosan tuotteista itse. Kaikki prototyyppituotteet tehdään käsin ja ne myös koekäytetään ja testataan autenttisissa olosuhteissa yhdessä mönkijöiden valmistajien, maahantuojien, jälleenmyyjien ja kuluttajien kanssa.

Syyspäivänä koeajossa Fantic maastosähköpyörät!

Laadukas ja hiljainen Brose-moottori tarjoaa markkinoiden parhaan väännön 70-90NM!

Syyspäivillä mukana jo klassikoksi muodostunut Fantic-pyörien myyntiykkönen Fat Sport, joka sopii monipuoliseen ajoon, keliin ja maastoon. Trail -malliston XTF 1.5 maastosähköpyörä on varustettu RockShox 150mm etujousituksella ja laadukkaalla 90Nm voimalla vääntävä Brose Alu -moottorilla sekä isolla 630Wh akkulla. Enduro -mallisto tarjoaa koeajoon XEF 1.8 pyörän, joka sopii niin maastopyöräharrastajalle kuin kilpailukäyttöönkin. Kaikissa Enduro -malliston sähköpyörissä on Brosen S-Mag moottori sekä iso 720Wh akku.

CFMOTO UFORCE- TAI ZFORCE-MÖNKIJÄ LÄMPÖHYTILLÄ PAKETTIHINTAAN!
Etusi jopa 990-1990€

UFORCE- ja ZFORCE-koppimönkijät ovat saatavilla lämpöhytillä varustettuna edulliseen pakettihintaan. Hinnat sisältävät myös lämpöhytin asennus- ja toimituskulut. Täydellinen hyttipaketti pitää sisällään tuulilasin, ovet ja takalasin sekä vesikiertoisen lämmityslaitteen 3:lla puhallin-nopeudella ja tuulilasin pyyhkimen pesurilla.

HYÖDYNNÄ SYKSYN RAHOITUSTARJOUS LAITEHANKINTOIHIN

rahoitustarjous

Syksyn 2,99% Rahoitustarjous

Hyödynnä syksyn rahoitustarjous syksyn laitehankintoihin! Tarjoamme sinulle syksyn laitehankintoihin rahoitustarjousta, jonka korko on vain 2,99% (norm. 3,99-5,99%) + tilinhoito 12€/kk ja luoton perustaminen 199€. Tehdään siis haaveistasi totta! Tutustu valikoimaan ja ota meihin yhteyttä tai tule visiitille myymälään. Lisätietoa laitteista ja valikoimasta:

LAITEMYYNTI

  • 08 534 6550
  • mpmyynti@emc24.fi

Rahoitustarjous on voimassa lokakuun 2022 loppuun asti.

Syyspäivän järjestää Euro Motor Center 8.10. klo 10-15 Oulunsalon Peuhussa:
Peuhuntie 194, 90460 Oulunsalo
Tervetuloa viettämään mukavaa syyspäivää! 🍂😍

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

TILAA UUTISKIRJE

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat uutiset ja tarjoukset tietoosi aina ensimmäisenä!