HONDAN varmatoiminen
tekniikka näkyy jokaisessa
Honda-mallissa.

Hondalla on pitkä ja menestyksekäs historia kilpamoottoripyöräilyssä, jossa sillä on voitettu mm. yli 750 Grand Prix -lähtöä.
Hondan voittokulku on jatkunut todella pitkään eri sarjoissa, niin RR-radoilla, endurossa kuin motocrossissakin. Maineen ja kunnian lisäksi kisatoiminnasta saa myös paljon sellaista, mikä hyödyttää tavallista moottoripyöräilijää päivittäisessä arkiliikenteessä. Sillä on korvaamaton merkitys tuotekehityksessä. Kilparadoilta saatujen arvokkaiden kokemusten pohjalta siirretään uusimpia teknisiä ratkaisuja suoraan Hondan tuotantomalleihin. Hondan ehdottomia valtteja onkin aina ollut varmatoiminen tekniikka, joka näkyy jokaisessa Honda-mallissa.

  • KAIKKI UUDET
  • ADVENTURE
  • SUPER SPORT
  • NAKED
  • CUSTOM
  • TOURING
  • SCOOTERS
  • 125 CC
  • OFF ROAD

KAIKKI UUDET MALLIT

Ride your Dream

Adventure

Super Sport

Naked

Custom

Touring

Scooters

125 cc

Off Road

Adventure

Make Every Ride an Adventure.

Riippumatta siitä kuinka haluat viettää aikaa, olipa sitten kyseessä koko päivän kestävä seikkailu maastossa tai ehkä vain lyhyt työmatka kaupungin poikki, Honda Adventure moottoripyörä on tällöin täydellinen kumppani juuri sinulle.

Hondan super-suosittu Africa Twin Adventure Sports -malli kokee täydellisen päivityksen mallivuodelle 2020.  Kevyempi runko, kaventuneet rally-tyyppiset katteet ja entisestään parantunut ajoasento. Moottorin koko on kasvanut, parantaen huipputehoa sekä vääntöä. 

Super Sport

Born from the racetrack.

Legendaarisesta luotettavuudesta sekä virheettömästä laadusta tunnettu Super Sport-mallisto antaa ajajalle täydellisen luottamuksen sekä kontrollin.

Honda Super Sport-malliston suunnittelun perusajatuksena on ollut suorituskyvyn sekä nopeuden maksimoiminen. Moottoripyörämallisto on saanut inspiraationsa kilparadoilta. Super Sport moottoripyörät ovat niin lähellä superbike-luokan kilpapyöriä, kuin katulaillisen moottoripyörän on yleensäkään mahdollista olla.

Naked

Siirry kaduille asenteella.

Honda Naked-mallistossa on asennetta ja tyyliä arkipäivien työmatkoille sekä viikonlopun mukavaan kruisailuun kaupungilla ja maantiellä. Vain mielikuvitus on rajana.

Naked-mallisto koostuu moderneista moottoripyöristä – teknisesti sekä ajo-ominaisuuksiltaan. Keveys parantaa suorituskykyä sekä ajettavuutta, tehden pyörästä erittäin helpon ja vaivattoman ajaa. Honda nautintoa parhaimmillaan!

Custom

Moottoripyörän tulisi olla yhtä ainutlaatuinen kuin sinäkin.

Moottoripyöräilyssä on aina ollut kyse vapaudesta ja intohimosta, eikä mikään moottoripyörämallisto jäljittele tätä tunnetta paremmin kuin Honda Custom. Honda Customit tarjoavat matalan istuinkorkeuden, leveät, käyttäjäystävälliset voimansiirrot ja rennon mukavan ajoasennon. Hondan Custom kokoonpano tarjoaa klassikoita, modernilla ja kapinallisella tyylillä.

Touring

Gold Wing on ultimaattinen matkapyörä! 

Aikaisemmista malleista ei jäljellä ole enää muuta samaa kuin legendaarinen mallinimi; Honda Gold Wing! Runko on aikaisempia selvästi selvästi aikaisempia konstruktioita kevyempi ja kompaktimpi. 

Erittäin laajasta lisävaruste-valikoimasta löytyy ratkaisu myös juuri sinun tarpeisiin.

Scooters

Skootteri, joka sopii kaupunkiajoon sekä pääteille.

Käytännöllinen sekä tyylikäs, missä tahansa ympäristössä. Ison skootterin muotoilun ansiosta pyörästä löytyy hyvin tilaa matkustajalle.

Honda Scooters -mallin pyörät ovat innovatiivisia koneita, jotka ovat suunniteltu sopimaan sinulle, elämäntyyliisi ja budjettiisi. 

125 CC

125 cm³ pyörä on ajo-ominaisuuksiltaan täysiverinen Honda

Honda 125 CC mallin moottoripyörä on suunniteltu ensimmäiseksi moottoripyöräksi. Näiden nykyaikainen tyyli ja ajettavuus sopii mihin tahansa kaupunkiin. Moottori on yksinkertainen, kestävä ja sen suorituskyky sopii kaupunkiajoon.

Honda Monkey is Back!

Honda Monkey teki vuosikymmenten jälkeen paluun. Monkey 125-kuutioinen mallin ajokokemus vastaa täysin ns. normaalikokoisen moottoripyörän ajamista.

Off Road

Motocross- ja enduro-kisoihin suuntaaville kuljettajille sekä kevyempäänkin harrastamiseen.

Honda Off Road -malliston edustaa nuorekasta innostusta, kovaa asennetta sekä hauskanpitoa perheen kesken. Todennettu luotettavuus tarkoittaa enemmän ajamista ja vähemmän aikaa huoltoon ja korjauksiin, Honda tarjoaa ylpeänä luodinkestävän pyörän, joka ei tuota pettymystä.

Nopea ja luotettava punainen Honda erottuu edukseen. Jokainen pyörä on täynnä huippuluokan ominaisuuksia ja todistettua voittajateknologiaa, jotta sinä pysyt aina edellä.

KÄYTETYT HONDA MOOTTORIPYÖRÄT

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.