NIU SÄHKÖSKOOTTERIT

Älykäs valinta. | Puhtaasti sähköllä. | Seuraa meitä tulevaisuuteen. 

Niu on vuonna 2014 perustettu älyskootterien valmistaja, jonka sähköisiä skoottereita valmistettiin vuonna 2018 jo yli 200 000 kpl. Niun tuotefilosofian pohjana on valmistaa ympäristöystävällisiä ja laadukkaita älytuotteita, joiden muotoilu on yksinkertaisen kaunista ja minimalistista. Niu luottaa tuotteissaan markkinoiden parhaisiin komponentteihin, kuten Panasonicin akkuteknologiaan ja Boschin moottoreihin. Sähköskoottereiden käyttökustannukset ovat erittäin edulliset. Tuotteet ovat lähes huoltovapaita ja akun lataaminen täyteen maksaa vain noin 20 senttiä. Kaikissa Niu-malleissa on sisäänrakennettu mobiiliyhteys ja GPS-seuranta. 

Bosch-sähkömoottori

Niun ja Boschin yhteistyön tuloksena syntyi älykäs FOC-järjestelmä (Field Oriented Control), joka optimoi ajon aikana moottorin sähkönkulutusta ja tehontuottoa. Järjestelmä huomioi ajo-olosuhteet ja ajotapasi lukemalla moottorin diagnostiikkaa ja vaatii moottorilta optimaalista suosituskykyä.

Lue lisää Bosch moottorista »

NIU APP

Ole yhteydessä skootteriisi aivan uudella tavalla. Sisäänrakennetun mobiiliyhteyden ja GPS-seurannan ansiosta tiedät aina, minne pysäköit skootterisi. Mobiilisovellus varoittaa sinua myös ilkivallasta tai mahdollisesta skootterin luvattomasta käytöstä.

Lue lisää NIU APP:sta »

AKKUTEKNOLOGIA

Niu luottaa tuotteissaan markkinoiden parhaisiin komponentteihin, kuten akuissaan Panasonicin akkuteknologiaan. (Lite-mallissa on Eve Lithium-akku). Akuissa on älykäs akustonvalvontajärjestelmä (BMS), joka valvoo akuston kennojen jännitettä ja lämpötilaa sekä tasaa kennojen sähkövarausta. 

Lue lisää akkuteknologiasta »

Niu – Se laadukkaampi sähköskootteri.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

HEIKKI VIITALA

TOIMITUSJOHTAJA

040 5005 818
heikki.viitala@emc24.fi

HEIKKI MALINEN

LAITEMYYNTI

044 5346 504
heikki.malinen@emc24.fi

PEKKA GLAD

LAITEMYYNTI / SYM MAAHANTUONTI

040 5417 167
pekka.glad@emc24.fi

MARKO MARJOMÄKI

LAITEMYYJÄ

044 528 0303
marko.marjomaki@emc24.fi

Hei! Huomasimme että olet katsellut laitteitamme.

Pyydä rohkeasti TARJOUS

Tarjous ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaamme myös mielellämme laitteita koskeviin kymyksiin.