Kesäkampanja uuden mp ostajalle

kesäkampanja Euro motor center

Kesäkampanja uuden mp ostajalle

OSTA UUSI MOOTTORIPYÖRÄ JA NUKUT 3 YÖTÄ KAUPAN PÄÄLLE LAPLAND HOTELS KOHTEISSA

Nyt kesäkampanjana 1.6.-4.7.2020 uuden moottoripyörän ostajalle 3 yötä (3 x 2hh aamiaisella) vapaavalintaisissa Lapland Hotels –kohteissa (lahjakortti on voimassa 31.12.2020 saakka).


LAPIN TAIKAA YMPÄRI SUOMEN

Lapin Lapland Hotelsin kohteista löydät majoituksen, kaipasitpa vierailultasi viihdettä ja aktiviteetteja tai rentoutumista luonnon helmassa henkeäsalpaavia maisemia ihastellen.

LAPIN LUKSUSTA KESKELLÄ KAUPUNKIA

Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa sijaitsevat Lapland Hotels kaupunkikohteet tuovat Lapin urbaaniin ympäristöön modernilla ja raikkaalla tavalla.

Lue lisää kohteista Lapland Hotels sivulta >>

Lahjakortti on voimassa ajalla 1.7.-31.12.2020. Lahjakortin hotelliyöt voit käyttää yhdessä tai erikseen valintasi mukaan.

Etu koskee 1.6. – 4.7.2020 välillä uudesta moottoripyörästä tai kevytmoottoripyörästä sovittuja kauppoja.

BMW MOTORRAD
Suunnitteletko matkaa maailman ääriin tai harjoittelujaksoa kilparadalla? Aiotko ostaa erikoisvalmisteisen loistoluokan matkapyörän tai virtaviivaisen asfalttikiitäjän?  Jokainen moottoripyöräilijä löytää BMW:n valikoimasta juuri itselleen sopivan ajokin

BMW Motorrad Moottoripyörät >>


HARLEY-DAVIDSON
Satulassa voit hengittää syvempään, hymyillä leveämmin ja sydämesikin hakkaa kovempaa. Velvoitteet häviävät sitä mukaa kuin kilometrejä kertyy. Ajaminen Harley‑Davidson®-moottoripyörällä voi tehdä viikonlopustasi eeppisen.

Harley‑Davidson®-moottoripyörät >>


HONDA
Riippumatta siitä kuinka haluat viettää aikaa, Honda moottoripyörissä on asennetta ja tyyliä arkipäivien työmatkoille sekä viikonlopun mukavaan kruisailuun kaupungilla ja maantiellä. Vain mielikuvitus on rajana.

Honda moottoripyörät >>


KAWASAKI
Kawasakin omistajalle ei kaukainenkaan kohde ole kaukana. Hauskuus ja ajomukavuus on viety äärimmilleen, joka takaa rennon ja nautinnollisen ajokokemuksen joka kerta kun annat sille mahdollisuuden.

Kawasaki moottoripyörät >>


SUZUKI
Luvassa on upeaa muotoilua ja täydellistä suorityskykyä niille, jotka arvostavat ainutlaatuisen moottoripyörän omistamista. Suzuki moottoripyörät on tehty kuljettajille, jotka rakastavat ajamista!

Suzuki moottoripyörät >>

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Kategoriat

Kategoriat

TILAA UUTISKIRJE