Tarina jatkuvasta kehittymisestä – Motul maahantuontiimme

Tarina jatkuvasta kehittymisestä – Motul maahantuontiimme

Yli 160 vuotta sitten syntyi New Yorkissa voitelutuote, joka nykyisin tunnetaan nimellä Motul. Vivahteikkaiden vaiheiden jälkeen Motul on tänä päivänä ranskalainen yritysjätti, joka valmistaa ykkösluokan voitelu- ja puhdistusaineita sekä muita hoito- ja huoltotuotteita mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin moottoripyöristä autoihin ja veneistä teollisuuden tuotantolaitteisiin yli 100 maassa. Euro Motor Center on nyt Motulin ylpeä maahantuoja Suomessa.

EMC tähtää eteenpäin

Halusimme Motulin maahantuojaksi paitsi tarjotaksemme suomalaisille moottoriharrastajille alan parhaita tuotteita, myös ottaaksemme askeleita kohti uudistuvaa liiketoimintaa. Tuotevalikoimassa keskitymme pääasiassa alamme tuotteisiin, mutta tarvittaessa toimitamme myös muita Motul-tuotteita. Meille jo ennestään tutun Motulin tarina on täynnä merkkipaaluja. Se kehitti ensimmäisen puolisynteettisen ja sitten 100% synteettisen voiteluaineen lähes 50 vuotta sitten. Motul on ennen muuta alan kehittäjä ja innovaattori. Sellaisia myös me Euro Motor Centerillä haluamme olla.

Me tavoittelemme myös kasvua omaan liiketoimintaamme. Meillä on monikielinen, kattava tarvikkeiden, varaosien ja muiden tuotteiden verkkokauppa EMC24.fi. Palvelemme sen kautta suomalaisia ja kansainvälisiä motoristeja. Ruotsalaisilla verkkokaupoilla on asiakkaita Suomessa; miksi emme vastaisi haasteeseen ja tekisi yhä enemmän kauppaa siihen suuntaan. Kilpaileminen kehittää ja pitää hereillä – varsinkin ruotsalaisten kanssa kilpaileminen…

Motul on kilpatallien voitelukumppani

Kilpailu on myös Motulilla verissä. Yhtiö on virallinen voiteluaineiden toimittaja useille kilpatalleille, jotka kisaavat MotoGP:ssä, endurossa, trialissa, WRC:ssä ja Le Mansin legendaarisessa 24 tunnin kilpailussa. Motul saavutti ensimmäisen ison pokaalinsa ratamoottoripyöräilytiimin virallisena voiteluaineiden toimittajana jo vuonna 1977, kun japanilainen Takazumi Katayama voitti maailmanmestaruuden Yamaha 350:lla.

Lähdemme ylpeinä ja innoissamme kehittämään Motulin tuotteiden myyntiä Suomessa, ovathan ne olleet valikoimassamme alusta alkaen eli yli 20 vuoden ajan. Nyt harppaamme seuraavalle tasolle, kun aloitamme tuotteiden maahantuojana. Yhteinen tarinamme jatkuu uudistettuna, mutta sen päämäärästä ei ole tietoa. Vaan ei taida missionsa perusteella tietää Motulkaan:

”Motul’s devotion breaks down boundaries in more than 100 countries and creates a real artistry, the artistry that only the unity of wisdom and experience can create, the artistry that never rests, the artistry that is always evolving.”

Vapaasti suomennettuna Motulin toiminta on viisauteen ja kokemukseen perustuvaa taidetta, joka ei koskaan lepää vaan kehittyy koko ajan. Onhan tuo hienosti sanottu.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Uusimmat Uutiset

Kategoriat

Kategoriat

TILAA UUTISKIRJE